با سلام
چطور باید رنگ پس زمینه یک موقعیت را عوض کرد.
زمانی که در css تغیرات را اعمال می کنم تمامی موقعیت هایی که شبیه به موقعیت مد نظرم است تغییر می کنند، درصورتی که من فقط می خواهم رنگ پس زمینه موقعیت انتخابی عوض شود.

با سلام
چطور باید رنگ پس زمینه یک موقعیت را عوض کرد.
زمانی که در css تغیرات را اعمال می کنم تمامی موقعیت هایی که شبیه به موقعیت مد نظرم است تغییر می کنند، درصورتی که من فقط می خواهم رنگ پس زمینه موقعیت انتخابی عوض شود.
ویرایش توسط خوانساری : 12-22-2012 در ساعت 04:42 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
ابتدا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید اگر مشکل تون حل نشد
آدرس سایت تونو بدید تا بهتون بگم .
از ارسال اسپم اکیدا خودداری کنید .
در این آدرسی که قرار دادید تنها در مورد رنگ پس زمینه توضیح داده بود، درصورتی که با تغییر پس زمینه مشکلی ندارم. سوال من این بود که چطور باید تنها یک موقعیت خاص را تغییر بدهم. زمانی که پس زمینه مد نظرم را تغییر می دهم، مابقی استایل ها(موقعیت ها) که شبیه این موقعیت هستند هم تغییر می کنند.
مقداری جستجو کردم و متوجه شدم که از راه کلاس ماژول می توان تغییرات را تنها برای آن موقعیتی که ماژول در آن قرار دارد اعمال کرد. اما کلاس این ماژول را بوسیله کروم نتوانستم پیدا کنم، وقتی بر روی ماژول کلیک می کنم چندین کلاس را نمایش می دهد.
تو فایل metal.css می تونید هر کدوم از موقعیت ها را که مورد نظرتون هست ، ویژگی background شو عوض کنید که با این کار رنگش عوض می شه حتی می تونید عکی بزارید
شما باید به جای کلاس از ID در استایلها تون استفاده کنید. به قسمتی که میخواهید فقط بک اون قسمت عوض شه یک id بدید و سپس در فایل css بکگراند اون آیدی را عوض کنیدنوشته اصلی توسط خوانساری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطور باید id بدم؟
این کار 2 مرحله استنوشته اصلی توسط خوانساری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1. به عنصر html تون باید به صورت زیر id بدید2. بعد استایل مربو ط به اون id را در css اضافه کنیدکد:<div id="banner02"> /* jaye div har html element e mitone bashe masalan h1 , input , label , ... */ </div>
کد:#banner02{background:#777l}
با سلام
دوست عزیز با عرض معذرت هر چه گفتم مزاحم شما نشم و خودم کار را انجام بدهم، نشد که نشد. من از برنامه نویسی اطلاعی ندارم. شما گفتید که باید به عنصر html یک id بدم. اما متوجه نشدم منظور شما از عنصر html چه بود. اگر لطف کنید و آدرس ها را دقیقتر بدید خیلی ممنون می شم.
این id که شما فرمودید رو باید در کدام فایل بنویسم؟
استایل مربوط id فرقی نمی کنه در کجای css درج شود؟
ویرایش توسط خوانساری : 12-24-2012 در ساعت 03:22 PM
با سلام
در کد های مر بوط به فایل قالب می تونید حای مربوطه رو پیدا کنید ولی خود من معمولا از پسوند کلاس ماژول استفاده می کنم که دیگه نیازی به آی دی نباشه
ولی در هر صورت در این روش هم باشد فایل css رو ویرایش کنید
آموزش های مربوط در انجمن و ویکی سایت وجود داره
علاقه مندی ها (Bookmarks)