-
مسکل با maximenu
سلام خسته نباشید به شما عزیزان . من جدیدا maximenu رو نصب کردم اما نمی دونم چرا زیر منوهاش بد باز میشه یعنی یکیش روی هم میفته یکی دیگه روی خودش باز میشه از سایت شما و سایت های دیگه دانلود کردم همه رو تست کردم اما همون جوریه از css چیزی بلد نیستم میشه کمکم کنین اعصابم بهم ریخته دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ممنونم هر وقت مشکل داشتم کمکم کردین
اینم سایتمه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت بالایی سایت هستش مکسی منو
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-22-2012 05:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اون قالبی که ازش استفاده میکنید خودش یک افزونه منو به اسم mega menu که با اون قالب خیلی بهم میان و این مشکلات رو نداره.
اگر احیانا تمایل به استفاده از همین افزونه دارید باید تمامی فایل های css آنرا باز کنید و با استفاده از مطالبی که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آمده
افزونه تونو راست چین کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسختون عزیز

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون قالبی که ازش استفاده میکنید خودش یک افزونه منو به اسم mega menu که با اون قالب خیلی بهم میان و این مشکلات رو نداره.
اگر احیانا تمایل به استفاده از همین افزونه دارید باید تمامی فایل های css آنرا باز کنید و با استفاده از مطالبی که در
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آمده
افزونه تونو راست چین کنید .
سلام بازم ممنونم از راهنمایی خوبتون میدونم آره خیلی هم قشنگه اما مشکلم اینه که مگا منوی سایتم زیر منوها را با کلیک سا به صورت افکت باز کنه که اینکار رو نمیکنه اگر ماژولی معرفی کنید که بتونم زیر منوها را با افکت یا کلیک باز کنم ممنون میشم یه کمی برام سخته با css کار کنم می ترسم سایتم بهم بریزه
-
-
از این افزونه استفاده کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)