-
راهنمایی در ارسال مطلب
دوستان من یه خورده تو جوملا مبتدی هستم.به همین دلیل این جا این سوال رو مطر ح می کنم شما ابتدا این جا رو ببینید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من می خواهم که مثلاً Lastest News مطلب بزارم.ولی هر کاری می کنم نمی شه.می شه راهنماییم کنید.ممنون.ضمناً در بخش مدیریت زبان انگلیسی هست چگونه می تونم اونو به فارسی تبدیل کنم.ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2012 11:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام .
دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری فرمائید.
به مدیریت منو ها رفته و منوی اصلی را بر روی مطالب ویژه قرار دهید . از این پس هر مطلبی را که ویژه کنید در صفحه اصلی نمایش خواهد داد .
برای فارسی سازی مدیریت بسته زبان فارسی را از ادرس زیر دانلود کنید :
joomlacode.org/gf/download/frsrelease/17502/76418/fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip
سپس به مدیریت افزونه ها رفته و از انجا بسته را نصب کنید .
سپس به مدیریت زبان ها رفته و زبان های مدیریت و سایت را بر روی فارسی پیشفرض نمائید .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری فرمائید.
به مدیریت منو ها رفته و منوی اصلی را بر روی مطالب ویژه قرار دهید . از این پس هر مطلبی را که ویژه کنید در صفحه اصلی نمایش خواهد داد .
برای فارسی سازی مدیریت بسته زبان فارسی را از ادرس زیر دانلود کنید :
joomlacode.org/gf/download/frsrelease/17502/76418/fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip
سپس به مدیریت افزونه ها رفته و از انجا بسته را نصب کنید .
سپس به مدیریت زبان ها رفته و زبان های مدیریت و سایت را بر روی فارسی پیشفرض نمائید .
موفق باشید .
دوست من ممنون.من الان فارسی ساز رو دانلود کردم.بعد چی جوری باید نصبش کنم.من الان فایل زیپ رو می خوام نصب کنم ارو می ده.
-
-

نوشته اصلی توسط
win4win63
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من ممنون.من الان فارسی ساز رو دانلود کردم.بعد چی جوری باید نصبش کنم.من الان فایل زیپ رو می خوام نصب کنم ارو می ده.
دوست عزیز برای تشکر لطفا از دکمه تشکر استفاده نمائید
اموزش زیر در این زمینه به شما کمک خواهد کرد .
و در مورد ارور چه اروری می دهد ؟
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
دوست عزیز برای تشکر لطفا از دکمه تشکر استفاده نمائید
اموزش زیر در این زمینه به شما کمک خواهد کرد .
و در مورد ارور چه اروری می دهد ؟
موفق باشید .
دوست من در تصویر زیر ارور رو ببینید.
-
-
دوست عزیز نیازی نیست که به صفحه شخصی بنده بیاید و مدام پیغام بگذارید . اگر تایپیک را جواب بدهید برای ما ایمیل ارسال میشود و مطالعه می کنیم .
دوست عزیز متن کامل ارور را اینجا قرار بدهید .
و به مدیریت زبان ها بروید ببینید ایا بسته زبان فارسی نصب شده است یا خیر .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
دوست عزیز نیازی نیست که به صفحه شخصی بنده بیاید و مدام پیغام بگذارید . اگر تایپیک را جواب بدهید برای ما ایمیل ارسال میشود و مطالعه می کنیم .
دوست عزیز متن کامل ارور را اینجا قرار بدهید .
و به مدیریت زبان ها بروید ببینید ایا بسته زبان فارسی نصب شده است یا خیر .
موفق باشید .
دوست عزیز این پیغام ارور:Copy failed
JInstaller: :Install: Failed to copy file E:\Host\mahdi\GAMESROOM.TK\wwwroot\tmp\install_50d 8097c6b4d7\install_50d8097cf2a5d\admin_fa-IR\index.html to E:\Host\mahdi\GAMESROOM.TK\wwwroot\administrator\l anguage\fa-IR\index.html
Package Install: There was an error installing an extension: admin_fa-IR.zip
فقط برای سایت فارسی ساز نصب شده است و من هم فارسی رو گذاشتم برای پیش فرض، ولی برای قسمت ادمین فارسی نصب نمی شه.
-
-
سلام
آخرین بسته زبان فارسی را از لینک زیر دانلود و مطابق آموزشی که دوسمتون لینک دادند نصب کنید.
من می خواهم که مثلاً Lastest News مطلب بزارم.
موقعیت Last News دقیقا کجاست ؟
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
سلام
آخرین بسته زبان فارسی را از لینک زیر دانلود و مطابق آموزشی که دوسمتون لینک دادند نصب کنید.
موقعیت Last News دقیقا کجاست ؟
موفق باشید
داداش من که می گم ارور می ده می خوام نصب کنم.دقیقا ً همه ی این کارا رو انجام دادم.اون مشکل Last News حل شد.ممنون.
-
-
سلام
با فایل جدید هم همین مشکل را دارید ؟
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)