بله داداش چند نوع گذاشتم ،همین مشکل رو داشتهنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

بله داداش چند نوع گذاشتم ،همین مشکل رو داشتهنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
نام کاربری و پسورد هاست رو خصوصی برام ارسال کنید تا بررسی کنم
متن کامل مشکل و لینک همین صفحه رو هم در پیام خصوصیتون بذارید
با سلام
بسته زیان فارسی با موفقیت نصب شد
مشکل از سطح دسسترسی پوشه ها بود
پسورد جوملا و هاست خود را عوض کنید
برادر راست چین هم شد؟منظورم قالبه.شرمنده بخدا.نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط win4win63 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا در تاپیک جدید مشکلتون رو حل کنید.
عنوان پرسش شما با موضوعات مطرح شده مناسبتی ندارد.
تاپیک بسته شد.
موفق باشید
با سلام
بحثی که با شما داشتیم نصب زبان فارسی بر روی جوملا بود
که من این کار رو برای شما انجام دادم به این علت که با وجود آموزش هایی که بر روی انجمن بود این بسته نصب نمی شد
فرآیند فارسی کردن قالب متفاوت با نصب زبان فارسی است که آموزش های آن بر روی وجود دارد
دوست عزیز این فرآیند کمی وقت گیر است و من فرصت این کار رو ندارم و البته فلسفه این انجمن کمک به افراد برای انجام کارهاشون است نه این که کارها رو به جای اونها انجام بدهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)