-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری فرمائید.
به مدیریت منو ها رفته و منوی اصلی را بر روی مطالب ویژه قرار دهید . از این پس هر مطلبی را که ویژه کنید در صفحه اصلی نمایش خواهد داد .
برای فارسی سازی مدیریت بسته زبان فارسی را از ادرس زیر دانلود کنید :
joomlacode.org/gf/download/frsrelease/17502/76418/fa-IR_joomla_lang_full_2.5.7v2.zip
سپس به مدیریت افزونه ها رفته و از انجا بسته را نصب کنید .
سپس به مدیریت زبان ها رفته و زبان های مدیریت و سایت را بر روی فارسی پیشفرض نمائید .
موفق باشید .
دوست من ممنون.من الان فارسی ساز رو دانلود کردم.بعد چی جوری باید نصبش کنم.من الان فایل زیپ رو می خوام نصب کنم ارو می ده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2012 02:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
win4win63
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من ممنون.من الان فارسی ساز رو دانلود کردم.بعد چی جوری باید نصبش کنم.من الان فایل زیپ رو می خوام نصب کنم ارو می ده.
دوست عزیز برای تشکر لطفا از دکمه تشکر استفاده نمائید
اموزش زیر در این زمینه به شما کمک خواهد کرد .
و در مورد ارور چه اروری می دهد ؟
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
دوست عزیز برای تشکر لطفا از دکمه تشکر استفاده نمائید
اموزش زیر در این زمینه به شما کمک خواهد کرد .
و در مورد ارور چه اروری می دهد ؟
موفق باشید .
دوست من در تصویر زیر ارور رو ببینید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)