-
جوملا راست میگه یا وبگذر ؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من بعد از راه اندازی وبسایت یه ماژول آمار بازدید کنندگان برا سایتم نصب کردم که ساخت خود شرکت جوملاست و ترجمه شده به زبان فارسی .
اما این افزونه روزانه بالای 80بازدید کننده نشون میده و روز به روز بیشتر میشه ، آمار دیروز 138 نفر بود که امروز احتمالاً بیشتر هم بشه ( ضمناً برای هر نفر بازدید کننده یک شمارش میده ، یعنی هر چقدر صفحه را رفرش میکنم به اعداد اضافه نمیشه .
برای برسی بیشتر دیروز یه کد از وبگذر گرفتم و اونو تو سایتم قرار دادم ، از صبح تا الان به جز خودم هیچ کس وارد سایت نشذه
به نظرتون کدوم آمارگیر راستشو میگن ؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-22-2012 06:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز اونجا امارگیر که نوشته بازدید امروز 136 ، همشون که بازدید کننده نیستند ، ربات هم هست که امارگیر جوملا منظور میکنه ، شاید 136 روبات وارد شده و هیچ بازدیدی نداشتی ، شما و ربات ها دور هم ... . ،
لینک وبگذر و هم سایت خودتون رو بزارید تا بهتر راهنمایی کنیم .
فعلا بدرود
ویرایش توسط mehdininja : 12-23-2012 در ساعت 03:37 AM
-
-
یعنی میگید روبات ها روز به روز بیشتر میشن . البته بنده به آمار توی هاستم که ورودی های سایت را نشون میده نگاه کردم که اونم آمار زیادی نشون میده و بیشترین آمار از ایران و چند درصد کوتاه از چند کشور دیگه
آمار دیروز 210 بوده و امروز به نظر بیشتر هم میشه و فکر کنم یک ماه دیکه پاتوق همه ربات های مستقر در نت تو سایت بنده باشن
سئوال 1 - آیا روبات برای افزایش پیج رنگ گوگل موثر اند یا خیر ؟
سئوال 2 - اگه روبات ها تاثیری در بهبود سایت نداشته باشند چه جوری میشه دورشون زد ؟
-
-
درود
دوست عزیز توصیه میکنم از آمارگیر پیشرفته جوملا که با جستجو در نت میتونی دانلود کنی و استفاده کن ولی توجه کن که این امارگیر ها به دلیل رایگان بود بعد از مدتی کار نمیکنند .
1.خیر - پیج رنک نباید معیار باشد
2. بهبود سایت دست شماست نه ربات ها ، ربات وظیفه پیدا کردن ، خواندن و بردن را بر عهده دارد .