-
مشکل با قالب امیرکبیر Yougrids
با سلام .
دوستان قالب جوملای من امیرکبیر است . در صفحه اصلی روی برخی از مطالبم از دکمه مطلب استفاده نموده و به آن صفحات لینک نمودم .وقتی روی آن کلیک میکنیم و به ان صفحه وارد میشویم در بالا گزینه مقاله ها نمایش داده میشود .آیا میدانید چطور میشود کلمه مقاله ها را تغییر داد ؟ از کدام فایل css یا html می توان این کار را کرد .هرچه گشتم پیدا نکردم .
آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میباشد و وقتی به این سایت وارد شوید و مثلا nدر محصولات طبقه بندی شده روی گزینه ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) کلیک میکنید و وارد پیج میشوید در بالا گزینه مقاله ها نمایش داده می شود.
لطفا کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-24-2012 12:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
تاپیک زیر را بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
ممنونم .رفتم به HTML/Component/Content/Article و عدد 1 را در show_page_heading به 0 تغییر دادم و مشکل برطرف شد .
دوست من بسیار ممنون از راهنماییتون .خیلی کمکم کرد
یه سوال دیگه دارم :
بک گراند قالبم که یه عکسه ، وقتی با موزیلا و اینترنت اکسپلورر نگاه میکنیم همه چیز درسته اما با گوگل کروم کمی به سمت چپ حرکت میکنه و همه چیز خراب میشه .
در فایل CSS مربوطه در جایی که عکس بگ گراند تعریف شده Center نیز وجود دارد اما در گوگل کروم به چپ متمایل میشه .
وقتی سایز قالبم رو در استایل از 1000 به 900 پیکسل تغییر میدم درست میشه . اما من به عرض 1000 پیکسل نیاز دارم .
لطفا راهنماییم کنید
-
-
سلام
در تاپیک جدید مطرح کنید لطفا
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)