-
کمک در ساخت تصاویر بند انگشتی + طراحی باکسهای منو
سلام به همگی \ قبل از زدن این پست این رو هم بگم که حدود 15 تا تاپیک خوندم اما به نتیجه نرسیدم متاسفانه اکثرا دنبال ماژول یا پلاگین خاصی بودن .... خوب بگذریم و برم سر اصل مطلب ...
1 ::* من یک وب سایتی برای یک شرکت طراحی کردم که یه بخشی داره" منظورم منو " به معرفی خدمات شرکت ...من میخوام داخل هر بخش از این خدمات مربوطه که وقتی کاربر کلیک کردش یه تصویر بند انگشتی بالای متن نمایش بده ... راستش میخوام این امکان بهم بده که در هنگام نوشتن متن مورد نظر امکان انتخاب تصویر بند انگشتی هم باشه ....
نکته کوتاه " :*" در سیستم وردپرس که تا حدودی طراحیش انجام میدادم این امکان بود که هر زمان نوشته خاصی میخواستی اضافه کنی به سیستم و بخش مربوطه به استثنای انتخاب بخش میتوانستی تصویر بند انگشتی خودت رو هم به راحتی انتخاب کنی "
ماژول یا پلاگین خاصی نمیخوام استفاده بشه چون مدیریت این سایت بر عهده شخصی هست که زیاد آشناییت در جزئیات نداره و فقط پست و گالری اضافه میکنه همین ""
--- تصویر شماره یک براتون ضمیمه کردم . . .
2 :: من اگر برای باکسهای منوی خودم بخوام یه همچین استایلی رو طراحی کنم به چه صورت باید این کار رو انجام بدم ؟؟؟ منظورم بشه این باکس به سه قسمت هدر ، بادی ،*فوتر تقسیم کردش و راحت کد زنی کردش ... چون فقط من یه کد
کد:
<jdoc:include type="modules" name="menu1" style="Xhtml" />
وارد میکنم . البته با استفاده از ابزار web Developer موقعیت ها رو میتونم شناسایی کنم اما کمی زیاد وقت گیر و در برخی موارد اشتباه پیش میادش . ممنون میشم کمکم کنید ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-25-2012 08:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
سوالات خودتون رو تک تک در انجمن های مرتبط مطرح کنید
برای جواب سوال اولتون باید از افزونه استفاده کنید
در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)