سلام دوستان!
یه کمک فوری میخوام !
من میخوام داخل یک منو مثلا 30 تا عکس بزارم ، این عکسا ریسایز هستن! مثلا کاربر بتونه 5تا عکس رو انتخاب کنه و وقتی ارسال کرد من بفهمم کدوم عکسا رو خواسته و همونا رو ادیت و چاپ کنم . ممنون میشم کمک کنید

سلام دوستان!
یه کمک فوری میخوام !
من میخوام داخل یک منو مثلا 30 تا عکس بزارم ، این عکسا ریسایز هستن! مثلا کاربر بتونه 5تا عکس رو انتخاب کنه و وقتی ارسال کرد من بفهمم کدوم عکسا رو خواسته و همونا رو ادیت و چاپ کنم . ممنون میشم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من معمولا برای این کار از فرم ساز ها استفاده می کنم
لیست عکس ها رو در یه فرم می ذاریم و برای هر کدوم یه گزینه برای انتخاب می ذارم با تکمیل و ارسال فرم توسط بازدید کننده شما متوجه خواهید شده چه چیزی مورد در خواست اونه
با تشکر از شما ، کدوم فرم ساز رو شما به من پیشنهاد میکنید برای این کار ؟نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط mohammadreza12 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)