-
نمايش صفحه اول سايت
من روي هاستم يك پوشه بنام mamboدرست كردم و فايلها وپوشه هاي مامبو را داخل آن ريخته ونصب كردم ولي براي مشاهده صفحه اول بايد با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشم براي اينكه با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اول راببينم چيكار كنم در ضمن من فايلها وپوشه ها را در داخل فولدر publec-htmlريختم ولي نصب نشد :-\ هاستم drictadminاست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-26-2007 09:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نمايش صفحه اول سايت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سرچ هم خوب چیزیه ها
-
-
با سلام دوست عزیز
شما باید به کنترل پانل هاست خود رفته سپس بر روی گزینه redirects کلیک کنید
در انجا دو فیلد موازی دیده میشود در فیلد اولی از سمت چپ نام دامین خود yourdomain.com ودر فیلد دوم نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را وارد نماید سپس ok نمایید در این حالت پس از ورود به yourdomain.com به آدرس دوم فروارد می شوید.
-
-
سلام
یه راه دیگه هم هست
اگه میخواهید با زدن آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به آدرس مامبو بره باید یه صفحه html درست کنی و برای ایندکس بزاری که وقتی آدرس سایتت رو میزنند بعد از چند ثانیه به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتقل کنه.
میتونی از از کد زیر برای ایندکس استفاده کنی :
--------------
کد:
<html><head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="0; URL=www.herisnet.com/mambo">
</head><body>
<p>One moment please...</p>
یا حق
-
-
سلام . کنترل پنل سایت من redirects نداره چی کار کنم
-
-
سلام
اگر كاري كه اقاي مهدي زاده گفتن رو انجام بدين نيازي به redirects نيست
شاد و سلامت در پناه ايزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)