با سلام من تو سایتم چندین زیر منو ساختم که با بردن ماوس روی هر بخشی مثل سرگرمی باید ظاهر شه اما این اتفاق نمیفته باید چیز خاصی نصب کنم ؟چه مشکلی دارم ؟

با سلام من تو سایتم چندین زیر منو ساختم که با بردن ماوس روی هر بخشی مثل سرگرمی باید ظاهر شه اما این اتفاق نمیفته باید چیز خاصی نصب کنم ؟چه مشکلی دارم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دسلام دوست عزیز شما باید در تنظیمات منوتون نمایش زیر منو رو فعال کنید (در سمت چپ) موفق باشید
سلام
ابتدا باید قالب شما از زیر منو ها پشتیبانی کنه و یا به عبارتی یکی از منو های کشویی، آبشاری و ... رو داشته باشه
دوستان سلام
اگه امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید هرچه تنظیماتش رو میزنم درست نمیشه
به نظرتون آیا لازمه پلاگین یا چیز دیگری نصب کنم ؟
اگه آره چی رو از کجا نصب کنم؟
ویرایش توسط Mrt_Azm : 12-29-2012 در ساعت 06:08 PM
سلام
از چه قالبی استفاده میکنید؟
لطفا آدرس سایت رو قرار بدید.
این قابلیت معمولا در قالب شما موجود هست.
زیر منو ها رو چطوری و به چه صورت ساختید؟
قالب استفاده شده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مال خود جوملا جی پرشین هست اما موقع نصب قسمت نصب قالب ها رو نردم آخه یه جا خوندم با اطلاعات پیش فرض روش باعث کاهش رنک سایت میشه
برای تعریف منو ها از منوی فهرست اول یه فهرست اصلی تعریف کردم که توسایت هم نشون داده میشه بعد چندتا منوی دیگه تعریف کردم و گزینه مادر رو روی این منوی اول قرار دادم تمام تنظیماتشم دست کاری کردم نشد هر کاری کردم
آدرس سایتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر تاکنون در استایل قالب دستکاری نکرده اید و به عنصری در صفحه height و display:none نداده ایدنوشته اصلی توسط Mrt_Azm [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید از مدیریت منو ها چک کنید ببینید نمایش زیر منوها فعال است ؟
سپس چک کنید ببینید ماژول منوی بازشو استفاده میکنید ؟
آیا به جز منوی بازشو از ماژول دیگری استفاده میکنید که از JQuery استفاده کند ؟
دوست عزیز استایل رو دستکاری نکردم
مدیریت منو ها رو هم چک کردم درسته
من از جی پرشین استفاده میکنم نسخه2.5.8 تو ماژولهای که برای من نوشته پنجره ها فهرست (منو) دارم اما ماژولی برای زیر منو ندارم اما تو افزونه ها هم فهرست ها نصبه هم زیر فهرستها دیگه موندم توش خدایی نمونه های خود جی پرشین رو هم رو لوکال هاستم نصب کردم تمام گزینه ها رو هم مطابقت دادم اون زیر منوهاش باز میشه اما واسه من نه
لطفا راهنماییم کنید ممنونتون میشم
راستی من اصلا از جی کوئری استفاده نکردم و نمیدونم چی هست
این ماژول را نصب کنید و در موقعیتی که منوی فعلی در آن فعال است منتشر اش کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط Mrt_Azm [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)