-
تغییر متن هدایت کننده
درود دوستان گرامی، خواهش میکنم پاسخ بدین.
وقتی یه نفر یوزر و پسووردش رو اشتباه بزنه توی سایتم آدرس هدایت کننده پیشفرض جوملا میشه. میخوام اینطور نباشه یا هدایت کننده رو بردارم اصلا. آدرس وب بالا رو هم میخوام تغییر بدم. باید چیکار کنم؟

طبق عکسی که گذاشتم وقتی یه نفر یوزر و یا پسووردش رو اشتباه بزنه به صفحه یی ارجاع داده میشه که نوشته کاربر موچود نیست. حالا این صفحه که عکسش رو هم میبینید هدایت کننده و آدرس اینترنتی داره که بصورت پیشفرض هست و من میخوام اینها نباشه و یا حذفشون کنم.
همین
مثال زنده: به این سایت برید و یه یوزر و پسوورد الکی بزنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر هم لازم هست یوزر و پسوورد بدم که بهم بگید چطوری باید غیر فعال کنم. همه جا رفتم سر زدم. منوها ومطالب و مجموعه و هرجا که بشه و هدایت کننده رو مخفی کردم اما باز نشون میده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-22-2012 10:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من متوجه خواسته شما نشدم.
در صورتیکه که کسی یوزر و پس رو اشتباه بزنه باید با همین پیغام روبرو بشه
در صورتیکه قصد ارجاع لینک رو دارید می تونید از کامپوننت ارجاع لینک استفاده کنید که آموزش اون در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
موفق باشید
-
-
میخوام واژه های هدایت کننده رو تغییر بدم. نمیخوام این نوشته ها باشن جای کامپوننت واژه ی خودم رو بنویسم و یا اصلا پنهانش کنم
-
-
دروود
این نیازمند دانش برنامه نویسی و مهارت در بومی سازی هست
به راحتی این کار امکان پذیر نیست !
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)