-
عدم وجود قالب سایت بعد از نصب
درود
من جوملا رو در cpanel نصب کردم و پوشه instalation رو پاک کردم ولی وقتی وارد مدیریت سایت میشم و نمایش سایت رو میزنم این صفحه رو میاره ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) چه کار کنم لطفا کمکم کنید دوستان
با سپاس
ویرایش توسط abcdeg : 12-28-2012 در ساعت 10:57 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2012 10:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
abcdeg
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
من جوملا رو در cpanel نصب کردم و پوشه instalation رو پاک کردم ولی وقتی وارد مدیریت سایت میشم و نمایش سایت رو میزنم این صفحه رو میاره (
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) چه کار کنم لطفا کمکم کنید دوستان

با سپاس
سلام دوست عزیز احتمالا این مشکل از نسخه جوملاتون هست حالا شما برید به قسمت مدییت و یک قالب رو انتخاب کنید و پیش فرض کنید یا قالبی جدید نصب کنید ببینید درست میشه یانه موفق باشید
-
-
نه دوست گرامی قالب های دیگر رو هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد چه کار کنم
-
-
اگر مایل هستید اطلاعات ورود به مدیریتتون رو برام پیغام خصوصی کنید براتون بررسی کنم موفق باشید
-
-
دوست عزیز سلام
لطفا در یک پوشه دیگر جوملا را دوباره نصب کنید و ببینید مشکل دوباره ایجاد می شود
یا حق.
-
-
با سپاس از توجه شما 
منظور شما از (( پوشه دیگر )) این است که در پوشه ای به جز public_html آپلود و نصب کنم؟
-
-
با سلام
منظور شما از (( پوشه دیگر )) این است که در پوشه ای به جز public_html آپلود و نصب کنم؟
بله دوست عزیز
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)