-
اضافه کردن تب به ناوبر در جوملا 2.5
دوستان نمی دونم سر تیتر رو درست نوشتم یا نه!!ببینید من می خوام مانند سایت های معمولی در بالای سایتم (خانه - درباره ی ما) و ... اضافه کنم ولی نمی تونم.این آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لطفاً اساتید محترم کمک کنن.ممنون دوستان ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2012 02:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز این که کاری نداره شما اول برید در قسمت ماژول ها و یک ماژول منو ایجاد کنید (منوی اصلی)و در موقعیت دلخواه منتشر کنید و بعد برید در قسمت منوی اصلی و آیتم های مورد نظر رو با توجه به نیازتون اضافه کنید برای مثال آیتم تماس با ما موفق باشید
-
کاربر مقابل از mohammad2232 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mohammad2232
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز این که کاری نداره شما اول برید در قسمت ماژول ها و یک ماژول منو ایجاد کنید (منوی اصلی)و در موقعیت دلخواه منتشر کنید و بعد برید در قسمت منوی اصلی و آیتم های مورد نظر رو با توجه به نیازتون اضافه کنید برای مثال آیتم تماس با ما موفق باشید
دوست عزیز می شه بیشتر توضیح بدید؟منوی اصلی کجاست؟
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammad2232
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت منو ها
دوست عزیز من می خوام کاملاً از قسمت مطالب جدا باشه و در بالاترین قسمت قالب باشه،این کار رو می کنم و لی در بالای قسمت مطالب میاد می خوام یه تیکه ای جدا در بالای صفحه باشه.
-
-
با این آدرس میتنید موقعیت های قالبتون رو ببینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به جای آدرس وبلاگ من آدرس سایت خودتون رو وارد کنید موفق باشید
-
-
دوست عزیز برای این کار باید در مرحله اول که ماژول تعریف میکنید موقعیتی که مناسبتون هست رو انتخاب کنید موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)