-
راهنمایی در مورد جوملا 3
با سلام . من یه سوال داشتم . چون قسمت جوملا 3 راه نیفتاده گفتم اینجا بپرسم. من جوملا 3 رو نصب کردم و مشکلی که هست می خواستم ببینم چرا حرکت روی منوها اینقدر کند هست؟یعنی برای انتخاب مورد خاصی در قسمت مدیریت کند عمل می کنه در صورتی که در جوملا 2.5 سرعت حرکت روی منوهای مدیریت خیلی سریع است . ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید مشکل از کجاست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2012 03:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
ali_8173
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام . من یه سوال داشتم . چون قسمت جوملا 3 راه نیفتاده گفتم اینجا بپرسم. من جوملا 3 رو نصب کردم و مشکلی که هست می خواستم ببینم چرا حرکت روی منوها اینقدر کند هست؟یعنی برای انتخاب مورد خاصی در قسمت مدیریت کند عمل می کنه در صورتی که در جوملا 2.5 سرعت حرکت روی منوهای مدیریت خیلی سریع است . ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید مشکل از کجاست
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم اگر جزو دوستان گسترش دهنده نیستید از جوملا 2.5 استفاده کنید که پشتیبانی کامل هم در انجمن دارد موفق باشید
-
کاربر مقابل از mohammad2232 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
همون طور که دوستمون گفتند جوملا 3 هنوز برای استفاده کاربران نهایی نیست و بیشتر برای آزمایش کننده ها و توسعه دهنده ها است
توصیه می کنم فعلا از جوملا 2.5 استفاده کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)