-
قالب jcomment
سلام من از JComments 2.3.0.2 برای جوملا 1.5 استفاده می کنم
کلمه اضافه کردن دیدگاه جدید در صفحه اصلی نمایش داده می خوام مثلا عین این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ابتدا مطلب خوانده بشه و سپس قسمت نظرات ظاهر شه ...
برای اینکار باید چی کار کرد ؟ ممنون میشم ...
سایت من هم اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط arashmmm1414 : 12-28-2012 در ساعت 06:20 PM
دلیل: اضافه کردن سایت
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2012 06:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
میتونید از jcomment استفاده کنید
ضمن اینکه شما برای مطالب خودتون اگر ادامه مطلب قرار بدید مجبور به خواندن کل مطلب خواهد بود
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
میتونید از jcomment استفاده کنید
ضمن اینکه شما برای مطالب خودتون اگر ادامه مطلب قرار بدید مجبور به خواندن کل مطلب خواهد بود
در پناه ایزد
سلام البته فکر کنم منظور من رو متوجه نشدید
من هم اکنون از Jcomment استفاده می کنم ، ادامه مطلب هم دارم باسه مطالبم
اما چه ادامه مطلب داشته باشم و چه نداشته باشم ، گزینه اضافه کردن نظر در صفحه اصلی نشون داده میشه ،، اگر این سایت رو نگاه کنید منظورم رو متوجه می شید :
من می خوام که مثل این سایت بشه :
با تشکر
-
-
درود
در مدیریت پلاگین ها به پلاگین Jcomment رفته و تنظیمات دلخواه را انجام بده . و ذخیره کن
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
درود
در مدیریت پلاگین ها به پلاگین Jcomment رفته و تنظیمات دلخواه را انجام بده . و ذخیره کن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)