-
ویرایش قالب های جوملا
لام من این تاپیک رو جدید نمیدونم اما در انجمن خیلی مطالعه کردم بازم مشکلم رفع نشد
ببینید من میخوام عکس پس زمینه ی سایتمو عوض کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما من از پایه باید برام توضییح بدید زیاد چیزی بلد نیستم
چیز دیگه ای هم هست من قالبمو نصب کردم اما منوهای بالایی که در دمو بوده بعد از نصب نیستشون چجور باید ایجادشون کنم؟
بعدشم اگه بخوام قسمتهایی به قالبم اضافه کنم مثل منوی جدیدی منوی آبشاری و.. این چطور امکان پذیره
منابع به درد بخور رو هم بهم معرفی کنید که مطالعه کنم 
حالا عزیزان منتظر پاسخ های کامل شما هستم حتی شما دوست عزیز
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2012 10:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
موارد زیادی باید در این قالب اصلاح بشه
ابتدا باید راست چین و بومی سازی کنید
سپس باید از کد های اصلی css قالبوتون تغییر رنگ بدید تا پس زمینه سایتتون تغییر کنه !
ماژول منو اصلی سایت رو در موقعیت user3 قرار بدید نمایش داده میشه
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی ولی همونطور که گفتم باید از حساب دودوتا 4 تا توضییح بدید یا لینکی معرفی کنید مطالعه کنم
راست چین یعنی چی؟
-
-
دوست عزیز خوب چه کاریه این که قالب خاصی نیست یک قالب ساده است یک سرچ کنید میتونید مطابق میلتون بدون نیاز به دردسر کشیدن قالب مورد نظرتون رو پیدا کنید موفق باشید
-
کاربر مقابل از mohammad2232 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام حالا قالب مورد نظرمو گذاشتم فقط یه چیز گوچولو میخوام کادر داخلیش بزرگتر بشه این آدرسشه نیگا کنید بی زحمت بگید چه تغییری توی کدها بدم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
اگر از تنظیمات قالب قادر به انجام این کار نبودید به آدرس
بروید و در خط 22 مقدار width
را افزایش دهید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
انجام دادم تاثیری نداره روش :/
-
-
یه سوال دیگه هم دارم چرا انمجمنم قالبش این شکل لود میشه من میخوام کاملا از قالب اصلی سایت جدا شه در تنظیمات هم گزینه قاطی با قالب جوملا رو خیر کردم اما بازم این شکله؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
پس بزار کلی سوالاتمو بزارم میخوام اون تکت اکسیژن و نوشته زیرشم بردارم همچنین کادر داخلی رو بزرگ کنم و همچنین قالب انجمنمو مثل انمجن خودتون مستقل کنم نمیدونم میدونید چجوری منظورمه یعنی توی قال سایتم محدود نشه به علاوه اینکه میخوام اون منوی بالایی که نوشته خانه و... رو از سمت راست بیفته که این قالب اتفاقا راست چین شده ام هست اما نمیدونم چرا منوی اصلیش از اونوره 
-
-
قالب امیر کبیرو گذاشتم حالا همه اون چیزایی رو که گفتم میخوام رو اینم انجام بدم برداشتم هدر و ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)