سلام به همگی ،
از دیروز هرچه تلاش میکنم وارد roundcub و یا بقیه ابزارهای webmail بشم که پیامهامو چک کنم اولا یوزر و پسورد می خواد ثانیا پس از وارد کردن آنها ارور زیر رو میده :
Connection to storage server failed

سلام به همگی ،
از دیروز هرچه تلاش میکنم وارد roundcub و یا بقیه ابزارهای webmail بشم که پیامهامو چک کنم اولا یوزر و پسورد می خواد ثانیا پس از وارد کردن آنها ارور زیر رو میده :
Connection to storage server failed
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز احتمالا شما از حجمی که براتون در هاست در نطر گرفته شده تجاوز کردید و دیگه نمیتونید به ایمیل دسترسی داشته باشید تا دوباره حجمتون برگرده به حالت عادی این موضوع رو میتونید توی صفحه اول سی پنل ملاحظه بفرمایید موفق باشید
نه حجمش هنوز خیلی مونده تا پر بشه و اینکه من همین دو روز پیش می تونستم برم از اونموقع هم هیچ کار جدیدی انجام ندادم !
نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
ضمن توضیحات دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در هر صورت برای رفع این مشکل با مدیر هاست تماس برقرار نمایید.
تاپیک به بخش متفرقه انتقال یافت.
یا حق.
بله فکر کنم باید همینکار رو کنم :/
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)