سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکل در مدیریت مطالب

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در مدیریت مطالب

سلام دوستان و اساتید گرامی و خسته نباشید ،

من توی مدیریت مطالب وقتی یک مطلب رو گزینه های مطلب رو تغییر میدم ( مثل عدم نمایش دکمه پرینت ، نمایش بازدید ، نمایش عنوان و ....) و ذخیره می کنم و سایت رو نگاه می کنم باز هم تغییرات ذخیره نشدند و باز هم مواردی رو که مخفی کردم نمایش داده می شود .... لطفا کمک کنید. متشکرم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال
    سلام
    برو به تنظیمات منوهاشون ( من ارشیو موضوعی میگم ) و از اونجا تنظیمات دل خواه رو انجام بده و ذخیره کن . نتیجه رو مشاده کن . اگه نشد برو و پلاگین هاشون رو غیرفعال کن .

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    با تشکر از توجه شما ، منظور من توی مدیریت مطالب هست ( منوهایی که دارم لینک شون کردم به یه مطلب خاص ، وقتی تغییرات رو میدم که مثلا دکمه چاپ رو نشون نده یا تعداد بازدید کننده رو نشون نده یا ... هر چی سیو می کنم باز هم تغییرات اعمال نمیشه.

در ضمن من یک سوال دارم ، من توی منوی بالای سایتم چند آیتم دارم که اونها رو لینک کردم به یک مطلب خاص ، راه دیگری وجود داره که اون ها بصورت ماطل نباشن ؟
    مثلا من توی منوی سایتم یه سری آیتم دارم به اسم اطلاعات شعب ، بعد چند گزینه داره مثلا شعبه ایکس .... شعبه ایگرگ و .... بعد برداشتم چند مطلب درست کردم و اون منو ها رو لینک کردم به یه مطلب خاص ( مثلا شعبه ایکس و ... ) ولی احساس می کنم کارم اصولاً اشتباه هست و این گزینه ها نباید جزو مطالب باشن ! آیا باید به یک آدرس خارجی لینکشون کنم ؟
    کل این جریان رو هم که میگم می خوام یه سری چیز ها رو حذف کنم به همین خاطر هست و اینکه اطلاعات شعب جزو مطلب حساب نمیشن و. ....

ارادتمند : پرهام

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط parhamsoft [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام دوستان و اساتید گرامی و خسته نباشید ،

من توی مدیریت مطالب وقتی یک مطلب رو گزینه های مطلب رو تغییر میدم ( مثل عدم نمایش دکمه پرینت ، نمایش بازدید ، نمایش عنوان و ....) و ذخیره می کنم و سایت رو نگاه می کنم باز هم تغییرات ذخیره نشدند و باز هم مواردی رو که مخفی کردم نمایش داده می شود .... لطفا کمک کنید. متشکرم
    یک بسته جوملا فارسی دانلود کنید و فایلهای موجود در پوشه های components/com_content و administrator/components/com_content را با فایلهای جوملای خودتون تعویض کنید.

6. کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)