-
تغییر لوگو با تغییر زبان در نسخه های رایگان جوملارت
با سلام
من از قالب ja elastica جوملارت که بصورت رایگان در اختیار عموم قرار داده شده است استفاده می کنم در حال حاضر نیاز دارم که زمانی که زبان سایت عوض می شود لوگو هم تغییر کند
در قالبهای عمومی جوملا این به سادگی امکانپدیر است ولی در این قالب به نتیجه نرسیدم از دوستان خواهشمندم راهنمایی نمایید
اگر خواستید لینک قالب را برایتان ارسال نمایم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-29-2012 06:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
چندین راه برای انجام این کار وجود دارد :
تنها راهی که نیاز به اضافه کردن کد خاصی در سایت نداره اینه که یک کپی از قالب تون بگیرید و در سایت قرار بدید سپس از تنظیمات قالب T3 تون در قسمت menu assignment قالب دوم (که حاوی لوگوی مورد نظر شماست) را به زبان دوم اختصاص بدید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چندین راه برای انجام این کار وجود دارد :
تنها راهی که نیاز به اضافه کردن کد خاصی در سایت نداره اینه که یک کپی از قالب تون بگیرید و در سایت قرار بدید سپس از تنظیمات قالب T3 تون در قسمت menu assignment قالب دوم (که حاوی لوگوی مورد نظر شماست) را به زبان دوم اختصاص بدید.
سلام خیلی ممنون راهکاره خوبی ارائه دادید ولی اگر امکان دارد راهکاری بدون کپی کردن قالب بدهید خیلی ممنون میشم کد نویسی هم باشه اشکال نداره هر چند زیاد وارد نیستم ، یا اگر مقاله ای در این زمینه میشناسید بگید تا مراجعه کنم
بازم ممنون
-
-
با سلام
لوگو رو به عنوان یه ماژول در نظر بگیرید و 2 تا ماژول داشته باشید که هر کدوم به یک زبان اختصاص داده شده باشند
در مدیریت ماژول می تونید یک ماژول رو به یک زبان تخصیص بدید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)