-
عدم ایجاد مطلب
سلام من سرور را عوض کردم و تمای شاخه های جوملا را داخل آن ریختم و بانکم را نیز درست کردم بعد
نسخه 1.5.3 را اکستراکت کرده و پوشه INSTALLرا حذف کردم همه چیز درست بود و سایت با منوها وآیتم ها بالا آمد ولی تمیتونم مطلب جدید اضافه کنم صفحه سفید میشه مثل زیرآخر آن#میزاره و هیچ کاری نمیکنه
# [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2012 07:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از مدیر سرورو بخواهید تا نمایش خطا رو فعال نماید از طریق فایل displayerorr
در پناه ایزد
-
-
منظور کجای سرور من سرمر خودم هست چطوری وکجا باید فعال بشه سرور من لینوکس است
-
-
منظور کجای سرور من سرور خودم هست چطوری وکجا باید فعال بشه سرور من لینوکس است یا باید در جوملا در تنظیمات در تنظیمات خطایابی آن را روی بله گذاشت
-
-
به پشتیبانان هاست تون تیکت بزنید و از آنها درخواست کنید که این کار رو براتون انجام بدهند.
-
-
قا پیدا و فعال کردم بعد که به مدیریت مطلب رفتم بالا اینو داد
Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRST/3.0/no DST' instead in /var/www/html/joomla/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56
-
-
این مورد هم با خاموش کردن Display error از بین خواهد رفت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)