درود
شما یه ماژول دلخواه ایجاد کنید بعد کد رو از اپارات کپی کن و در html پست کن بعد آپدیت بزن و ذخیره کن . اگر جواب نداد باید افزونه نصب کنی و در هاستت کلیپ رو اپلود کن . فیلم که اپلود نمیکنی نهایت 10 مگ حجم هاستت رو میگیره .

درود
شما یه ماژول دلخواه ایجاد کنید بعد کد رو از اپارات کپی کن و در html پست کن بعد آپدیت بزن و ذخیره کن . اگر جواب نداد باید افزونه نصب کنی و در هاستت کلیپ رو اپلود کن . فیلم که اپلود نمیکنی نهایت 10 مگ حجم هاستت رو میگیره .
ما که استفاده نکردیم ، تنظیماتش هم که فارسی خواهد بود . بازم میگم اگه نشد از ماژول پخش ویدئو استفاده کنیدنوشته اصلی توسط win4win63 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط mehdininja : 12-30-2012 در ساعت 07:13 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما می تونید بگید اصلاً چه جوری باید استفاده کنم؟نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما یه عکس از این ماژول در اندازه بزرگ قرار بدین تا بشه راهنمایی کردنوشته اصلی توسط win4win63 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()