-
درخواست فایل ini زبان
سلام
من دنبال چند فایل زبان برای کامپوننت هام میگشتم گفتم شاید کسی داشته باشه یا لینک منبعی برای دانلود بتونه معرفی کنه .
1- فایل زبان joomshopping (انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
2-فایل زبان RsTicketPro ( انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
کسی اگه از کامپوننت ها زبون دیگه ای غیر فارسی داشت یا منبعی برای دانلود داشت لطفا کمک کنه .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2012 11:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
Alirezanet
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من دنبال چند فایل زبان برای کامپوننت هام میگشتم گفتم شاید کسی داشته باشه یا لینک منبعی برای دانلود بتونه معرفی کنه .
1- فایل زبان joomshopping (انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
2-فایل زبان RsTicketPro ( انگلیسی - پرتغالی یا برزیلی )
کسی اگه از کامپوننت ها زبون دیگه ای غیر فارسی داشت یا منبعی برای دانلود داشت لطفا کمک کنه .
ممنون
سلام دوست عزیز با کمی جسنجوی ساده میتونستید به راحتی پیدا کنید این هر 3 زبان برای جومشاپینگ هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از mohammad2232 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
برای rsticket هم توضیحاتی سایت سازنده داده.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از همکاریتون
ولی این لینک هارو دیده بودم .
لینک مربوط به joomshopping مشکل سایر زبونهارو حل کرده و فقط مشکل خود زبون انگلیسی هستش که فایل زبان انگلیسی چونکه زبان اصلی کامپوننت انگلیسی است برای دانلود گذاشته نشده .
اگه انگلیسیشو کسی داره بزاره ممنون میشم .
و در مورد Rsticket هم باید بگم که توی سایتش همه چیز میشه پیدا کرد به غیر از لینک دانلود فایل زبان ! فکر میکنم بعد از خرید لینکهارو در اختیار عموم قرار میده به همین دلیل نمیتونم دانلود کنم .
-
-
دوستان joomshopping رو پیدا کردم . کسی rsticket رو نداره؟(زبان)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)