سلام
من جندتا سایت جوملایی دیدم که وقتی آدرس مدیریت اونارو میزنی (mydomain/administrator)صفحه خود جوملا بالا نمیاد و در عوض یه کادر برای ورود نام کاربری و رمز میاد خواستم بدونم این جور ماژولی رو کجا دانلود کنم؟
مرسی

سلام
من جندتا سایت جوملایی دیدم که وقتی آدرس مدیریت اونارو میزنی (mydomain/administrator)صفحه خود جوملا بالا نمیاد و در عوض یه کادر برای ورود نام کاربری و رمز میاد خواستم بدونم این جور ماژولی رو کجا دانلود کنم؟
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دورد
متوجه منظورتون نشدم ! خوب این ذاتن اینجوری yousite.com/administrator باید نام و رمز بدی تا اجازه ورود بده
از این افزونه میتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
سلام این ماژول رو رو لوکال تست کردم کلا سایتم بالا نیومد !!!!!!!
به غیر از این ماژول آیا ماژول دیگه ای هست ؟
ممنون از راهنماییتون
سلامنوشته اصلی توسط afshin1368 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همانطور که در پست دوم گفتند برای ورود به بخش مدیریت باید با نام کاربری و رمز عبور وارد شوید
دقیقا چه چیزی مد نظرتونه ؟
موفق باشید
سلام منظورم اینه که صفحه مدیریت جوملا باز نشه. خلاصه بگم هر کسی نفهمه که سایتم رو با جوملا طراحی کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . بعد برو داخل پلاگین که نصب کردید و در تنظیماتش مسیر رو بنویس . مثلا : admi80 که به این صورت باید برای ورود بنویسی yoursite.com/?admin80
اون علامت سوال رو باید بنویسی .
هر کاری بکنی به راحتی می شه فهمید سایتت با جوملا طراحی شده .
علاقه مندی ها (Bookmarks)