نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام

شما حتی اگر کد کنید هم باز هم کسی که بخواد میتونه کاری که شما دوست نداری رو انجام بده !

بدون شک حوصله اینکار رو نداره یا واقعاً نمیدونه که میشه با کپی کردن اینکار رو بکنه !

زیاد اعصاب خودت رو درگیر اینجور موارد نکن ! شما داری یک کاری رو انجام میدی و بهتره با قرارداد خودت اینکار رو بکنی و بگی اجازه استفاده از این سورس رو شما در دامنه های دیگه ندارید اگر خیلی برات اهمیت داره ! هرچند در هنگام استفاده از یک سیستم متن باز و ... اینکار کمی غیر منطقی هست ! اما میتونید برای قالب این مورد رو در قرار داد بنویسید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون
نظر خوبیه ولی ایران جایی برای رعایت کپی رایت نیست ! فقط میخواستم یک مقدار سختش کنم که به راحتی نتونند این کار رو کنند.
خیلی هم تحقیق کردم راهه امنی وجود نداره ... تنها کاری که تونستم کنم محدود کردن پنل مدیریت جوملا بود که روی کاربر مدیریت اونها , محدودیت اعمال کردم . و قسمتهای مدیریتی مثل مدیریت افزونه - قالب - یکسری کامپوننت ها , مدیریت منو , و ... ها با استفاده از javascript از بین بردم .کدهارو هم پخشو پلا نوشتم که زیاد باید بگردن تا بفهمند چجوری دسترسی ها محدود شده !

یعنی در نهایت یکمقدار با استفاده از امکانات جوملا و java دست و پاشون بسته شده ... که نوشتن یه سایت دیگه تو این شرایط از کپی کردنش راحت تره ! این بهترین راه بود !