-
درخواست کمک
با سلام خدمت تمامی دوستان و مسئولین موفق این سایت.بنده در حدود دو ماه میشه دونبال ماژول یا کامیونتی برای سایت خودم که بر پایه جوملا 2.5 می گردم اما تاکنون موفق به پیدا کردن یا راه اندازی آن نشدم و از این قرار است که من یک سری کاربر دارم در حدود 100 نفر و میخوام ماهیانه یک فایل که یا به صورت pdf یا jpeg است که به طور کل فیش حقوقی پرسنل شرکت می شه رو بزارم و برای هر پرسنل جداگانه اما تاکنون موفق نشدم دوستان جامعه ساز cb رو معرفی کردن که آن را نصب کردم اما اصلاً نشد باش کار کنم حالا واقعا موندم چی کار کنم اگر واقعا باید ماژول خصوصی طراحی کنم بگید اگر مشکلم با مازولها یا کامیونت ها موجود حل می شه راهنمایی کنید تا دانلود و نصب کنم با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2012 08:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
پیشنهاد من یه شما joomReport هست
در بخش افزونه های جوملا فارسی موجود هست
در پناه ایزد
-
-
دوست عزیز یعنی این ماژولی که فرمودید قابلیت مشاهده فایل خاصی را برای هر کاربر در پروفایل خودش فراهم می کند؟ میشه توضیحی درباره این ماژول بفرمائید ممنون میشم
-
-
سلام
من یه انجمن ساز کیوننا نصب کردم، چطور می تونم راش بندازم؟
-
-
دروود
geryekon این مورد رو چک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در صورتی که در انجمن جستجو کردید و نیافتید پاسخ خودتون رو سوال خودتون رو در انجمن مربوط به خودش و در تاپیک جدید بپرسید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)