-
افقی کردن ماژول ورود به سایت mod_login
سلام
این سوال رو جای دیگه ای از همین انجمن مطرح کردم ولی به نظرم این بخش از انجمن جای مناسب تری واسه عنوان این سوال هست.
من می خوام ماژول ورود به سایت رو افقی کنم، ولی هر کاری می کنم نمیشه! 
نسخه*ی جوملایی که استفاده میکنم 2.5 هست و اسم ماژول هم mod_login هست.
اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه.
یه سوال دیگه هم دارم. آیا ماژول، کامپوننت یا پلاگین فارسی واسه پروفایل کاربر وجود داره؟ که مثلا کاربری که عضو سایت شده بتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه؟ (مثلا بتونه رمز ورودش رو عوض کنه.)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2012 10:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک نمونه عالی هست که میتونید استفاده کنید !
البته اگر دانش لازم رو داشته باشید میتونید ماژول خود جوملا رو هم ویرایش کنید و ازش استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون از جوابتون ولی این اکستنشن که تجاریه!
-
-
سلام
لینک زیر را بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سوال دیگه هم دارم. آیا ماژول، کامپوننت یا پلاگین فارسی واسه پروفایل کاربر وجود داره؟ که مثلا کاربری که عضو سایت شده بتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه؟ (مثلا بتونه رمز ورودش رو عوض کنه.)
جوملا بطور پیش فرض این امکان رو داره ولی در صورتیکه چیزی غیر از این مورد مد نظرتونه از کامپوننت Community Builder استفاده کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خدا رو شکر بالاخره تونستم ماژول رو افقی کنم.
و خوش*بختانه همون ماژول منوی کاربری که شما فرمودین پیش*فرض جوملا هست، نیازهای منو براورده می*کنه.
ممنونم از راهنمایی شما.
-
-

نوشته اصلی توسط
ellmiraa
خدا رو شکر بالاخره تونستم ماژول رو افقی کنم.
و خوش*بختانه همون ماژول منوی کاربری که شما فرمودین پیش*فرض جوملا هست، نیازهای منو براورده می*کنه.
ممنونم از راهنمایی شما.

سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو دارم
ممنون میشم بفرمایید چطور اینکارو کردید
-
-
سلام
اول به فایل default.php واقع در دایرکتوری \templates\your template\html\mod_login رفته و سپس تگ*های
<br/> بین لیبل ها و تکست باکس ها را بردارید.
برای افقی کردن خطوط فراموش کردن رمز عبور، فراموش کردن نام کاربری و ثبت نام هم تگ های
<li> <ul>را برداشته و به تعداد مناسب از کاراکتر space استفاده کنید
در نهایت فایل css که ماژول شما ازش استفاده میکنه رو ویرایش کنید.
-
کاربر مقابل از ellmiraa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)