-
راهنمایی برای ایجاد بسته نصبی
سلام دوستان عزیز میدونم که خیلی راجع به این موضوع آموزش هست ولی هم از آکیبا استفاده کردم (که کار میکنه ولی برای اینکه برای استفاده شخصه دیگه ای قرار بدم مناسب نیست ) هم از روشی که از روی هاست هست ولی وقتی بسته رو نصب میکنم یک جوملا ساده میاد لطفا راهنمایی کنید خودم یکبار بسته ساختم ولی اصلا یادم نمیآد چطوری این کارو انجام دادم ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2012 11:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آموزشهایی که مطالعه کردید رو لینک میکنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام آکیبا که بلد بودم فقط کافیه پیکربنده بشه و خودش یک فایل فشرده برای نصب میده ----> مشکلش اینه که هم صفحه نصب خود آکیبا هست هم اطلاعات مدیریت و کاربری و دیتابیس من روش هست
و روش دیگه هم 2 تا آموزش هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که مو به مو انجام دادم ولی نشد نکته جالب اینجاست که چند ماه پیش این کارو بدون مشکل انجام دادم ولی الآن نمیدونم کجاش رو اشتباه میرم که نمیشه لطفا راهنمایی فرمایید ممنونم
-
-
اگر طبق آموزش منتشر شده جوملا فارسی پیش برید طبیعتاً نباید مشکلی داشته باشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
اگر طبق آموزش منتشر شده جوملا فارسی پیش برید طبیعتاً نباید مشکلی داشته باشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام دوست عزیز الآن که یکی از دوستان راهنمایی کرد متوجه شدم ایشون گفت که این نسخه جوملا امیرکبیر نصب اطلاعات نمونه رو بسته و من نمیتونم با این نسخه بسته نصبی با اطلاعات نموه خودم درست کنم میشه شما راهنمایی کنید چطور میتونم این کارو انجام بدم خیلی ضروری هست ممنونم
-
-
از یک جوملای انگلیسی استفاده فرمایید !
مشکلی نخواهد بود و بعد از آنکه جوملای ساخته شده را نصب کردید از بسته فارسی ساز برای فارسی سازی استفاده نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)