-
جلوگیری از کپی کردن سایت (مهههههمممممم)
سلام
یکی از مشتری های من حدودا 4-5 سایت سفارش داده که قرار بر اینه که یکی یکی اونها رو تکمیل کنیم . و با توجه به اینکه خود مشتری برنامه نویس است میخواستم بدونم توی جوملا امکانی هست که بتونیم از کپی کردم سایت توسط مشتری جلوگیری کنیم یا نه ؟
چون احتمال میدم بعد از اتمام قالب سایت اول و نصب همه پلاگین ها و کامپوننت ها خود مشتری بیاد از اطلاعاتش کپی بگیره و با یکسری تغییرات کوچیک بتونه بقیه سایتهارو راه بندازه !!!
کسی نظری داره که چطوری میتونم محدودش کنم ؟ حداقل یکسری قسمت های سایت یا یکسری کامپوننت ها کپی نشند ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2012 05:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از این افزونه ها میتونید کمک بگیرید
برای جلوگیری از کپی مطالب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید برای کد کردن کد ها از نرم افزار zend استفاده کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
از این افزونه ها میتونید کمک بگیرید
برای جلوگیری از کپی مطالب
میتونید برای کد کردن کد ها از نرم افزار zend استفاده کنید
در پناه ایزد
ممنون ولی این کامپوننت بیشتر جلوگیری میکنه از کپی مطالب نه خود سایت ... طبق شرایط من فکر نمیکنم این گزینه مناسبی باشه ! تا حدودی با اضافه کردن Javascript دسترسی هارو روی جوملا از بین بردم و فعلا کارم راه میفته به همین روش ... ولی باز راهه اصولی و امن تری سراغ داشتید ممنون میشم اطلاع بدین.
نرم افزار zend هم در موردش اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.
-
-
سلام
شما حتی اگر کد کنید هم باز هم کسی که بخواد میتونه کاری که شما دوست نداری رو انجام بده !
بدون شک حوصله اینکار رو نداره یا واقعاً نمیدونه که میشه با کپی کردن اینکار رو بکنه !
زیاد اعصاب خودت رو درگیر اینجور موارد نکن ! شما داری یک کاری رو انجام میدی و بهتره با قرارداد خودت اینکار رو بکنی و بگی اجازه استفاده از این سورس رو شما در دامنه های دیگه ندارید اگر خیلی برات اهمیت داره ! هرچند در هنگام استفاده از یک سیستم متن باز و ... اینکار کمی غیر منطقی هست ! اما میتونید برای قالب این مورد رو در قرار داد بنویسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
سلام
شما حتی اگر کد کنید هم باز هم کسی که بخواد میتونه کاری که شما دوست نداری رو انجام بده !
بدون شک حوصله اینکار رو نداره یا واقعاً نمیدونه که میشه با کپی کردن اینکار رو بکنه !
زیاد اعصاب خودت رو درگیر اینجور موارد نکن ! شما داری یک کاری رو انجام میدی و بهتره با قرارداد خودت اینکار رو بکنی و بگی اجازه استفاده از این سورس رو شما در دامنه های دیگه ندارید اگر خیلی برات اهمیت داره ! هرچند در هنگام استفاده از یک سیستم متن باز و ... اینکار کمی غیر منطقی هست ! اما میتونید برای قالب این مورد رو در قرار داد بنویسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون
نظر خوبیه ولی ایران جایی برای رعایت کپی رایت نیست ! فقط میخواستم یک مقدار سختش کنم که به راحتی نتونند این کار رو کنند.
خیلی هم تحقیق کردم راهه امنی وجود نداره ... تنها کاری که تونستم کنم محدود کردن پنل مدیریت جوملا بود که روی کاربر مدیریت اونها , محدودیت اعمال کردم . و قسمتهای مدیریتی مثل مدیریت افزونه - قالب - یکسری کامپوننت ها , مدیریت منو , و ... ها با استفاده از javascript از بین بردم .کدهارو هم پخشو پلا نوشتم که زیاد باید بگردن تا بفهمند چجوری دسترسی ها محدود شده !
یعنی در نهایت یکمقدار با استفاده از امکانات جوملا و java دست و پاشون بسته شده ... که نوشتن یه سایت دیگه تو این شرایط از کپی کردنش راحت تره ! این بهترین راه بود !
-
-

نوشته اصلی توسط
Alirezanet
ممنون
نظر خوبیه ولی ایران جایی برای رعایت کپی رایت نیست ! فقط میخواستم یک مقدار سختش کنم که به راحتی نتونند این کار رو کنند.
خیلی هم تحقیق کردم راهه امنی وجود نداره ... تنها کاری که تونستم کنم محدود کردن پنل مدیریت جوملا بود که روی کاربر مدیریت اونها , محدودیت اعمال کردم . و قسمتهای مدیریتی مثل مدیریت افزونه - قالب - یکسری کامپوننت ها , مدیریت منو , و ... ها با استفاده از javascript از بین بردم .کدهارو هم پخشو پلا نوشتم که زیاد باید بگردن تا بفهمند چجوری دسترسی ها محدود شده !
یعنی در نهایت یکمقدار با استفاده از امکانات جوملا و java دست و پاشون بسته شده ... که نوشتن یه سایت دیگه تو این شرایط از کپی کردنش راحت تره ! این بهترین راه بود !
درود
دوست گرامی برای هر چیزی دور زدنش هم هست .
به راحتی میشه با پاک کردن کدهای جاوا اسکریپت کار دلخواه را انجام داد .

نوشته اصلی توسط
mehdininja
درود
دوست گرامی برای هر چیزی دور زدنش هم هست .
به راحتی میشه با پاک کردن کدهای جاوا اسکریپت کار دلخواه را انجام داد .
باز کسی راهه بهتری داشت بگه خوشال میشیم ! فقط انتقاد خوب نیست ... پیشنهاد هم بدید.
-
-
من که میدونم از طرف پولی میگرن در اول و مابقی در پایان کار . خوب شما که پول رو گرفتید و میخواهید بفروشید حالا مال شما دیگه نیست مال طرفه و هر جور دلش بخواد دخل و تصرف میکنه .
شما که پول جداگانه ی دریافت میکنید برای هر کامپوننت .
نه 1 ماهی طول نمیکشه ، 2 روز 3 روزه تموم میشه .
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
-
-
چیزی که عوض داره؛ گله نداره دوست عزیز 
این تاپیک چون دیگه به نتیجه رسیده بسته میشود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)