-
تبدیل ماژول 1.5 به 2.5
با سلام خدمت همه دوستانم
من مدتی هست سایتم را به جومولا 2.5 تبدیل کرده ام ولی یکی از مهمترین و کاربردی ترین افزونهای سایت متاسفانه نسخه 2.5 آن وجود نداره از دوستان کسی هست مشکل منو بر طرف کنه یا این افزونه رو به جومولا 2.5 تبدیل کنه؟ اسم این افزونه mod_joom_ns1 هستش.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-01-2013 10:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
لینک این افزونه در جوملا جهانی رو قرار بدید !
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
لینک این افزونه در جوملا جهانی رو قرار بدید !
در پناه ایزد
با سلام خدمت شما
متاسفانه این ماژول رو در سایت اصلی جومولا جهانی پیدا نکردم. این ماژول اختصاصی همراه با قالب سایت بود
من قالب را که نسخه 1.5 بود را به 2.5 تبدیل نمودم ولی متاسفانه نتوستم این ماژول را تبدیل کنم.
ممنون و سپاسگزار می شم اگه بتونید مشکل منو برطرف کنید
-
-
دوست عزیز ایشون منظورشون این بود که این ماژول رو در اونجا ثبت کنید و در خواست اپگرید رو هم بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
دوست عزیز ایشون منظورشون این بود که این ماژول رو در اونجا ثبت کنید و در خواست اپگرید رو هم بدید
دوست عزیز متاسفانه من زیاد وارد نیستم اگه برای شما عزیز زحمتی نیست اینکارو برای من انجام بدین
سپاسگزارم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)