سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: گامباس: سلام لینوکس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز

گفتید IDE های لینوکس ضعیف تر از ویندوز هستند
    باید بگم که شما با دیدن گامباس نباید این قضاوت را انجام بدهید . محیط های برنامه نویسی قوی تر و یا حتی ساده تر از این تو لینوکس زیاد هستندبهتره کمی در مورد QT یا GTK+ تحقیق کنید. راستی پروژه ای توسط sun Microsystems را افتاده به نام MONO که همان .net در لینوکس هست. جالبه بگم که شما می تونید تو لینوکس با C# کار کنید. جاوا هم که دیگه آخرشه. شما تو لینوکس یه برنامه با جاوا بنویسید بعد همون را توی ویندوز اجرا کنید . در ضمن QT حتی در ویندوز هم یکی از قوی ترین محیط های برنامه نویسی به کار می رود.
    یکسری خاطرات تلخ تعریف کردید
    دوستان یکسری خاطرات غمناک تعریف کردند پس بهتره خاطره خود من را بشنوید تا بفهمید تلخ یعنی چی :
    -12 ( این داستان به دوستان کمتر از 12 سال توصیه نمی شود )
    من خودم اولین باری که لینوکس ردهت رو نصب کردم خودم کامپیوتر نداشتم و رو سیستم داداش بزرگترم نصب کردم. خلاصه ما زدم و بعد از نصب دیدم پس چرا چند تا از پارتیشن ها نیست ؟!! بعد که داداشم اومد دید دهن کامپیوتر صافکاری شده ؛ پارتیشنی که پروژه ها و تحقیق هایش توش بود هم کامل پرید. بعد هم یه کتک حسابی از داداشم خوردم و تا یک ماه تا شعاع یه متری کامپیوتر نمی تونستم برم. اما بعداً فهمیدم که این اشکال از لینوکس نبود بلکه مشکل من بودم که سواد کافی در این مورد نداشتم و به اندازه کافی تحقیق نکرده بودم. البته این خاطره بد هم نشد چون بالاخره بابام واسه من یه کامپیوتر خرید و بیشتر رو لینوکس کار کردم تا رسیدم به اینجا که تو توسعه گامباس کمک کردم در حالی که من تنها دو سال است که با لینوکس آشنا شده ام.
    اینجوری که " من یه موقعی لینوکس کار کردم ، اینجوری بودم" صحبت نکنید چون لینوکس و برنامه های آن همیشه در حال توسعه هستند. یادمه یکی بود که با لینوکس خیلی مخالف بود حتی می گفت تو آزمایشگاه لینوکس دانشگاه پروژه شبکه هم نوشته ام اما از لینوکس خوشم نمی آد ! وقتی من یه توزیع لینوکس بهش دادم نصب کرد گفت چه باحال بود مگه لینوکس هم محیط گرافیکی داره؟!!!
    لینوکس فلسفه ای هست که با گنو ترکیب شده. بنابراین اگه شما با لینوکس بدلیل تجاری نبودن یا مجوز آزاد مخالفین بهتره به این سایت هم مراجعه کنید چون لینوکس یه نرم افزار آزاد هست مانند مامبو یا smf که پروژه هایی آزاد می باشند. مطمئنم اگه سیستم های مدیریت محتوای آزاد/ متن باز نبود الان وب سایت های فارسی یا حتی به هر زبان دیگه ای نصف این تعدادی هم که هستند نبودند. اگر شما علاقه به پرداختن پول در حد نامعقول دارید، می توانید از برنامه میر محتوای غیرآزاد یا متن بسته استفاده کنید. باز تاکید می کنم که پروژه مانند مامبو می تواند در عین متن باز بودن از شما هزینه دریافت کنند. این هزینه برای پشتیبانی و یا حتی کمک های مالی می باشد و این نهاد نمی تونه برخلاف مجوز گنو در ازای نپرداختن پول شما را از استفاده از این برنامه محروم کند.
    گفتید هند داره کلی پول در میاره
    اتفاقاً هند که شما اشاره می کنید یکی از اصلی ترین کشور های آسیایی هستند که بر روی لینوکس سرمایه گذاری کرده اند. فکر کنم در مدرسه هایشان هم از لینوکس استفاده کنید. چین هم یکی از این کشور ها هست. فکر می کنید اونها فکر می کنند با لینوکس دیگه نمی شه پول در آورد؟ هرچند که خیلی از دوستان تمایل به اشاره به اینکه نرم افزارهای داخل لینوکس می توانند تجاری و متن بسته باشد ندارند اما من اینجا این را به صراحت اعلام می کنم. خیلی از مسئولان و شرکت ها به همین خاطر با لینوکس مخالفت می کنند!!
    یکی از دوستان به کلی مشکل از بابت کار با ntfs و چت اشاره کردند.
    همونطور که خودتان هم اشاره کردید همه این نرم افزار ها در لینوکس وجود دارد اما ممکن است در CD لینوکس شما قرار نداده اند. در مورد چت که اکثراً نرم افزاری مثال gaim در توزیع وجود دارد که می تونید با همان با yahoo ، googletalk ،msn و ... چت کنید. مگه بدون نصب برنامه میتونید با ویندوز برید تو یاهو چت کنید ؟ کی گفته نرم افزار چت فقط واسه دو سه تا توزیع هست ؟ وقتی سورس برنامه وجود داره من اونها رو واسه شما حتی تو ویندوز هم اجرا می کنم البته یه مقداره این کار سخته! واسه ntfs هم اکثر توزیع ها مشکلی ندارند مگر اینکه شخص مخصوصاً نخواهد در توزیع برای حمایت نکردن از استاندارد ویندوز این کار را کند.

شما گفتید به ما پول میدن واسه نفت ( که حقمونه) و ما باید واسه نرم افزار اونها پول بدیم (که حقشونه)کی گفته شما نمی تونید واسه توزیعی مثل دبیان پول بدید؟ تازه ما برای خرید لینوکس کلی از شما ممنون هم می شیم که هیچ ؛ یه پشتیبانی توپ هم میکنیم و به شما در کار با برنامه ضمانت می دهیم.شما می تونی واسه همین مامبو پول بدی و در عوض از این گروه پشتیبانی بخواهی. شرکتی مثل تالار وب هم کار همین گروه را انجام می دهد و یکی از شرکت های موفق هست.
    در مورد سخت افزار تو پست بعدی می نویسم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی