سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 40

موضوع: گامباس: سلام لینوکس

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز

خوب لطفا اصلا بگيد بحثتون به چه منظوري هست ؟!

ببينيد. ويندوز و لينوكس و يونيكس و مك او اس و ... همگي سيستمهاي عاملي هستند با نقاط قوت و ضعف خودشون! يوزر هم بسته به كاربرد ازشون استفاده ميكنه. حالا برخي از يوزرها مثل من از چيزي خوششون مياد كه امكانات كنترلي بيشتري در اختيار بزاره. پس از يونيكس يا لينوكس استفاده ميكنن. ولي اين دليل نميشه از ويندوز استفاده نكنن. مثلا من الان دارم از ويندوز استفاده ميكنم! ولي بعضي وقتها هم از بي اس دي! ولي خودايي از مك او اس استفاده نكردم تا حالا.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

بازم سلام .

اول به دوست عزیزم trueend5 بگم که من گفتم که من الان کاملا با لینوکس کار می کنم. پس از ابزار های معادل AutoCad, sap Etab و... استفاده نمی کنم و بجاش از نرم افزار هایی مثل QCAD , saplin 2005 و ... استفاده می کنم. البته شما می تونید همون نرم افزار های windows رو روی لینوکس با ابزار هایی مثل wine و cross-over office اجرا کنید و ازشون لذت ببرید.
    ما الان همه از نرم افزار های کرک شده استفاده می کنیم ، البته درست یا غلطیش به کنار ولی اگه ایران عضو WTO بشه چی؟ اون وقت من یکی که از این پولا ندارم که بالای این ابزار ها بدم پس می رم دنبال نرم افزار آزاد. البته اینم بگم اگه سعی کنید که با لینوکس کار کنید جوری که انگار تا حالا با ویندوز کار نکردید، یقین داشته باشین که کاملا باهاش کارتون راه میفته و باهاش حال می کنید. شما چون به windows عادت کردین ، لینوکس براتون سخت یا عجیه.!

دوما در جواب دوست خوبم H_SH_VB باید بگم که با حرفات موافقم ولی دونستن اینکه پشت صحنه چی میگزره لازمه. منم هر وقت می خوام یه برنامه بنویسم از توابع اماده لازم برای تسریع کار استفاده می کنم اما از طرز کار اون توابع آگاهم چون وقت بی کاریم رو به مطالعه کد اون توابع گذروندم. پس نقاط ضعف و قوت اون کد رو می دونم بنابراین کدی که می نویسم کم خطا تره، تازه اگر خطا هم داشته باشه کسانی هستند که اونا رو رفع کنند(open source یعنی همین). احتمالا در مورد سرریزی پشته و نوع حمله ی hacker ها به این نقطه ضعف ، میدونید ، این باگ ، در VB و MFC و سایر زبان ها و کتابخانه وجود دارد (حتی در لینوکس هم هست) اما اگر شما در مورد این باگ اطلاعات داشته باشید و راه پیشگیریش رو هم بدونید (این اطلاعات جزء اطلاعات سطح پایینه ) دیگه نگرانش نخواهید بود. البته این کار تو ویندوز سخته چون close source ، ولی تو لینوکس شما می تونید کد رو برای یافتن نقاط ضعف جستوجو کنید و اونها رو درست کنید و در اختیار دیگران قرار بدید. لینوکس نتیجه تلاش میلیون ها نفره ، و این هم باید بدونیم که :

"یک مغز اشتباه می کنه ولی میلیون ها مغز هرگز" (از شعار های open source)

باید بگم که لینوکس فقط به سیستم عامل نیست بلکه یک فرهنگه، "فرهنگ آزادی و کمک به هم نوع برای رشد و زندگی بهتر" .
    این مرام فرهنگی لینوکسه که منو شیفته خودش کرده . انسانهایی در ساخت و توسعه اون شریک بودن و هستن که هر کدوم می تونستن یه بیل گیتس دیگه باشن ولی به خاطر حس آزادی طلبی و به خاطر کمک به دیگران الان زندگی بسیار ساده ای دارند (افرادی مثل Linus Trovaldes و Richard Stalmman برای اطلاعات بشتر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید).

از اینکه پر حرفی کردم عذر می خوام، از اینکه ایجا عضو شدم و با شما دوستان آشنا شدم خیلی خوشحالم (راستی من با Mambo زیاد کار می کنم و خیلی باهاش حال می کنم. )

مر30
    یا علی !

Sameerynho

پ ن مدیر : لطفا صحبت سیاسی ....

آفا من کی گفتم لینوکس بده چرا حرف تو دهن بنده میزارید.
    من تو پستای قبلی هم گفتم چه تفکری راجع به لینوکس رو میپسندم. خب مثلما این نظر شخصیه منه و سعی میکنم از اون دفاع کنم شاید بتونه تاثیری روی مخاطب داشته باشه. من با این برنامه هایی که گفتین کار نکردم ولی به جرات این اطمینان رو میدم که امکاناتش کمتر از نسخه های ویندوزی هست. قضاوت در این مورد رو میسپارم به شما که با هر دو نسخه کار کردی EtaBs رو که مطمینم نسخه لینوکسی نداره.
    شاید بعضی ها این سوال رو از خودشون بپرسن خب ابن که یه پروگرام رو واسه یه پلت فرم مینویسن و واسه یکی دیگه نمینویسن چه ربطی به مزایای خود پلن فرم و OS داره.
    در اصل هیچی (البته نه هیچی) ولی در واقعیت خیلی مهمه. شاید اگه اقبال عمومی که نسبت به ویندوز در سطح تولید کننده های نرم افزار (که مثلما اونها تعداد استفاده کننده , منافع مالی و خیلی چیزای دیگه رو مد نظر میگیرن) وجود داره نسبت به لینوکس وجود داشت. اگه ما در انتخاب جایگزین واسه برنامه هایی که روزانه ازشون استفاده میکنیم روی به فرض لینوکس آزاد بودیم. اوضاع کاملا متفاوت بود. پس میبینیم که بالاخره اینهم جزو مزایای ویندوزه.
    جالبه سرگذشت Linus Trovaldes رو خیلی اتفاقی تو یکی از آزمونهایی که مربوط به زبان انگلیسی بود خوندم.
    مهم اینه که همچین پروژه هایی برخلاف چیزی که شاید مردم فکر میکنن , اتفاقی و مجانی بوجود نیومده. سرمایه گذاری های چند ده میلیون دلاری که دانشگاههایی مثل برکلی و ام آی تی و امثالهم سالانه صرف تحقیقات میکنن و استراتژی ها , سیاست ها و برنامه ریزی هایی که در سطوح بالای مدیریت اون کشور ها وجود داره سبب رشد پروژه هایی از این دست میشه. هیچ کسی مجانی به صورت حرفه ای روی توسعه برفرض کرنل لینوکس کار نمیکنه. این اعتبار بالاخره از یه جایی تامین میشه. اگه ما بدون در نظر گرفتن این قبیل شرایط خودمون رو درگیر پروژه های از این دست که منابع مادی و تکنولوژی و دانش خاصی رو طلب میکنه بکنیم مطمین باش که شکست میخوریم. حالا مهم نیست وابستگی ما به لینوکس باشه یا ویندوز و یا اصولا شاید مهم نباشه که ما تو مقوله سیستم عامل به غرب وابستگی داشته باشیم مهم اینه که تکنولوژی هایی داشته باشیم که به واسطه اون دیگران هم به ما وابستگی داشته باشن نه به خاطر گرو و گرو کشی . به خاطر اینکه منطق جوامع بشری اینه من به نانوا , نانوا به مهندس , مهندس به پزشک و همینطور الا آخر نیازمندیم واسه اینکه قرار نیست من نوعی تمامی حرفه ها و علوم رو بدونم.
    شما گفتی اگه روزی ایران عضو سازمان تجارت جهانی بشه اونوقت چی؟
    خداوکیلی پیش خودت فکر کردی من از این پولا دارم که بابت ویندوز بدم؟ نه! منم مثل شما. ولی باور کن این مشکل ماست که باید سعی کنیم تا اون رو برطرف کنیم نه اینکه بخوایم دیگران رو متهم کنیم.
    گفتی یک مغز اشتباه میکنه ولی میلیونها مغر نه! عزیزم تمام تلاش من این هست که بگم این توهم که میلیونها مغز روی توسعه به فرض هسته پی اچ پی کار میکنن اشتباهه. میلیونهایی وجود نداره.
    نمونش این دو هفته اخیر بلایی که سر php اومد نشون داد چقدر یه محصول استیبل که به قول شما میلیونها چشم دسترسی به سورس اون دارن میتونه ایراد داشته باشه از این بین یک نفر مثل استفان اسر میتونه و دانشش رو داره که این آسیب پذیری ها رو در بیاره.(تورو خدا نگید من دارم از پی اچ پی بد میگم. من عاشقش هستم ولی واقعیات رو نمیشه انکار کرد). حالا اگه یه شرکت بیان 4 نفر مثل این آقا رو جمع کنه نمیتئنیم این استدلال رو داشته باشیم که که این 4 نفر به اندازه 4 میلیون کاربر آگاه , کم اطلاع و اصلا ناآگاه تاثیر گذار هستن؟
    از باگهای پی اچ پی گفتم که اکثرا بافر آر فلاو بود شما هم از بافر آور فلاو حرف زدی منم چون تخصصم امنیت هست اجازه بده در این مورد صحبتی داشته باشیم.
    دلیلی نداره کاربر عادی با مفهوم اون آشنا باشه وقتی هزاران برنامه نویس حرفه ای تو سطح جهان از اون بی اطلاع و یا کم اطلاع هستن. تازه اگه اطلاع هم داشته باشن دلیل نمیشه بتونن برنامه هایی باگ فری تولید کنن. همین باعث شده تو توسعه زبان های برنامه نویسی جدید مثل جاوا و یا C# راهکاری واسه این قبیل مسایل امنیتی تعبیه شده که برنامه نویس بدون دقدقه به کار خودش مشغول باشه حتی اگه اطلاعاتی راجع به بافر آورفلو نداشته باشه (جاوا از مدل امنیتی SandBox و Boundary check واسه پرهیز از اون استفاده میکنه)
    و اصولا مقوله بافر آور فلو به سیستم عامل ربطی نداره و اگه شما خودت کار کرده باشی میتونی منو تایید کنی که اکسپلویت کردن آسیب پذیری های آور فلو به خاطر استفاده از شیرد لایبری ها تو ویندوز به مراتب سخت تر از لینوکس هست.
    راستی همونطور که گفتی برنامه های ویندوز رو میشه تو لینوکس اجرا کرد, برنامه های لینوکس رو هم میشه تو ویندوز اجرا کرد با cygwin و فکر نمیکنم این جور چیزا عاملی واسه برتری یه سیستم عامل تلقی بشه.
    بازم هدف من مقایسه است نه محکوم کردن. چرا که منطقی و عاقلانه نیست جنبش مفید و تاثیر گذاری مثل اپن سورس رو محکوم کرد ولی میشه به کاربر دید واقعی داد با پرهیز از شعارهای عوام فریبانه ای مثل میلیونها و .... میفهمید که چی میگم.
    ممنونم که این بحث رو دنبال میکنید و نظرات خودتون رو میدید. باور کنید هیچی به اندازه این بحث ها نمیتونه مفید باشه هرچند شاید با نظرات همدیگه مخالف باشیم.

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام
    من با این تیکش که میلیونها مغز اشتباه نمیکنه مخالفم
    چون بشر خطا پذیره مگر اینکه مثل 14 معصوم ؛ خطا و اشتباه نا پذیریش رو خدا تائید کرده باشه
    در کل فکر میکنم تو هر فیلد کاری یه سیستم عامل بیشتر به درد میخوره
    ولی در کل هنوزم میگم IDE های ماکروسافت یه چیز دیگس
    یا علی

سلام ، یه چند وقتی که توی این تاپیک نیومدم حسابی بحث گرم شده ، میاخواین دوباره برم از دوست عزیزم آقای سمیر که به بحث وارد شدند تشکر می کنم. اما یه مرور رو حرف ها زده شده می کنم :
    * لینوکس را با خودروی ملی مقایسه کردید.
    راستش هر چی که ملی داشت مثل هم نیست! بعضی از دوستان فکر می کنند منظور از سیستم عامل ملی این هست که که ما خودمون رو مالک لینوکس می دونیم! اما این تفکر اشتباهه. منظور از سیستم عامل ملی ، استفاده از لینوکس در سطح ملی هست؛ این ها اصلاً به هم ربطی ندارند ما چند میلیون دلار واسه گرفتن تکنولوژی ساخت ماشین به کشور های خارجی می دهیم اما واسه لینوکس لازم نیست از کشور ارز خارج بشود.
    * گفتید بعید می دونم با عضویت ما توی WTO موافقت بشه
    راستش اینجوری که می دونم شده.اما ما فعلاً آمادگی لازم را برای عضویت نداریم.مزایای عضویت هم توی پست های اول گفتم.
    * در مورد طرح لینوکس فارسی؛ اون رقمی که گفتم باید از کشور خارج بشه یادتون هست؟حالا تصور کن واسه همچنین طرحی تنها یک میلیارد تومان خرج کنند.حالا تصور کن واسه این بودجه که تقسیم شده و هر سال دارند 300 یا 400 میلیون اش رو میدهند کلی بازی دربیارن.تاخیر های چند ماهه توی پرداخت که رو شاخشونه .خوب معلومه که تعداد پروژه ها کم شده و افرادی که روی این پروژه کار می کنند دلسرد می شوند. حالا تصور کن واسه یک مجتمع تفریحی-ورزشی میان دو میلیارد تومان پول می دهند. اولویت بندی دولت رو حال می کنید.
    * گفتید تنها کار ترجمه انجام شده
    راستش اصلاً اینجوری که می گید نیست.ترجمه تنها بخشی ا فرایند محلی سازی(localization) هست.قبل از کار کردن برنامه نویس های ایرانی روی لینوکس محیطی مثل KDE حتی از راست به چپ حمایت نمی کرد. خوب در فاز اول پروژه ابتدا باید پروژه های مانند تاریخ شمسی ، جستجوی غیر دقیق فارسی و ... رو به لینوکس اضافه کرده باشیم. یا حتی کتابخانه های اصلی لینوکس رو برای استفاده فارسی زبانان ترمیم کنیم.بعد بریم سراغ پروژه های سطح بالاتر. یادتونه تو ویندوز ما از جانب عرب ها می تونستیم توی نسخه های قدیمی کار کنیم. در لینوکس این کار کاملاً برعکس هست. در واقع از جانب ما حمایت هایی هم برای کاربران عرب مثل تقویم هجری قمری انجام شد.
    همینجوری که از نوشته بالا می تونید بفهمید من یک ایرانی وطن پرست و کمی هم میشه گفت ضد عرب هستم.راستش من خودم با سیاست های دولت خیلی مخالف بودم. حتی می گفتم که ما احتیاجی به انرژی هسته ای نداریم. اما کمی که بازتر نگاه کردم دیدم این جزو منافع کشورمون هست و نیازی برای آینده می باشد.در صورتی که هنوز هم با خیلی از سیاست های دولت مخالفم.اگه شما هم مثل من کمی بازتر نگاه کنی می بینی که لینوکس برای کشور ما یک الزام هست.
    * گفتید کاربرا با ویندوز انگلیسی کار می کنند ، پس ما نیازی به فارسی سازی نداریم.
    همین جوری که گفتم اولاً تنها کار انجام شده فارسی سازی نیست بلکه نرم افزار باید با شرایط بومی کشور و زبان فارسی کاملاً تطابق پیدا کند که این کار چیزی فراتر از یک ترجمه ساده هست. مثلاً توی نسخه های قدیمی OpenOffice.Org به جای فاصله یک علامت | (pipe) قرار می گرفت. شما تصحیح این مشکل رو جزو ترجمه می دونید ؟! در ضمن یکی از اهداف اصلی طرح استفاده از لینوکس در اماکن اداری هست. این نرم افزار به هیچ وجه نباید انگلیسی باشه. شما برو کشور های اروپایی مثله فرانسه و آلمان رو ببین . نگاه کن GUI سیستم عامل windows آنها کاملاً به زبان خودشان هست.
    * در مورد mono آقای H_SH_VB گفته که اون .net نیست بلکه vb هست
    راستش هدف پروژه مونو ساخت .net در پلتفرم های مختلف هست. اون خبر هم که من دادم می گفت که روی بخش vb این پروژه سرمایه گذاری و توجه زیادی شده و ماکروسافت و ناول هم همکاری می کنند. پس تا چند وقت دیگه منتظر خبر های خوب باشید.
    راستی با IDE های دیگه لینوکس مثل KDEVELOP ، QT ، Anjuta و... کار کردید؟ لطفاً نظرتون رو بدید.در ضمن توی لینوکس واسه جاوا IDE های قوی ای وجود داره .از آقای سمیر در معرفی این IDE ها کمک می خواستم.
    راستی می دونستید واسه VS.NET باید 2500 دلار پول بدید!

* در مورد live CD لینوکس فارسی
    راستش اون cd ها خیلی قدیمی هست و فقط برای نمایش یکسری از قابلیت های طرح انتشار پیدا کرد و گرنه هدف طرح اصلاً ساخت یک توزیع نیست. در واقع طرح ، پروژه هایی را که محلی سازی می شوند در سایت رسمی پروژه ثبت می شوند.بنابراین هر توزیعی که از اون استفاده کنه می تونه از قابلیت های فارسی بهره ببره.
    * از آقای Folaani تشکر می کنم.
    * گفتید رقم 500 دلار از کجا آوردی؟
    اگر کمی روی نوشته های من با دقت نگاه کنید ، نوشتم "سیستم عامل با نرم افزارهای جانبی حداقل 500 دلار هزینه داره" راستش من مطالب شما را با دقت می خونم و حداقل یک ساعت برای جواب به اون وقت می گذارم، انتظاردارم که مطالبم حداقل تحریف نشود و سرسری ازش رد نشوید.
    * گفتین روی نرم افزارهای آزاد افراد زیادی کار نمی کنند و این نرم افزارها Bug داره.
    راستش در مشارکت برای توسعه نرم افزار افراد زیادی کار می کنند و این تعداد به محبوبیت نرم افزار بستگی داره و من می دونم روی پروژه ای مثل PHP خیلی ها کار می کنند و لازم نیست همه این افراد از همه زمینه ها اطلاع داشته باشند.راستش اگر مهندسی نرم افزار بدونید متوجه می شوید نرم افزار ها بهتره بصورت پیمانه ای طراحی و توسعه داده شوند یعنی هر قسمت بخشی جداگانه از وظائف نرم افزار اصلی را به عهده می گیرد.واسه همین تنها لازم شما بدونید به کدوم قسمت برای کار خود نیاز داریدتا در توسعه همون مشارکت کنید. من که بلدم برای مامبو Module و Component طراحی کنم لازم نیست از نحوه ساخت mambot ها و هسته مامبو اطلاعی داشته باشم.در مورد باگ هم "هیچ نرم افزاری" بدون باگ نیست.در نسخه stable سعی می شود که اکثر باگ ها گرفته بشه اما اگه توجه کنید می فهمید که نرم افزار های متن بسته مثل سیستم عامل ویندوز ( بخونید آبکش) باگ خیلی بیشتره.البته اونها هم یکسری patch و hotfix برای ترمیم انتشار می دهند. اما این مدت برای نرم افزار های متن بسته مثل ویندوز ممکنه چند هفته و یا بیشتر طور بکشه و تا اون موقع بهتره سیم شبکه و یا بهتره سیم برق کامپوتر رو بکشیم! اما برای نرم افزار آزاد مثل سامبا که در یکی از نسخه هایش اشکال امنیتی وجود داشت می بینیم بعد از 1 الی 2 ساعت نسخه جدید که این ایراد برطرف شده ، منتشر می شود.
    * گفتید تصور کن که GPL بگه تو بعضی از کشور ها اجازه استفاده نمی دهم!!!
    راستش این که میگی کاملاً با محورهای اصلی GNU مغایرت داره. اصلاً با عرض پوزش با عقل جور در نمیاد! هرچند که بنیاد گنو در آمریکا هست اما موسسه ای غیر انتفاعی می باشد. اصلاً اگر شما با شخصیت ریچارد استالمن آشنا بشی همچین حرفی رو نمی زنی. اگر بحث پیشگویی هست منم دیشب خواب دیدم به مجوز EULA ( که اکتر نرم افزار های متن بسته از اون استفاده می کنند) یه بند اضافه شده که ایرانی هایی که با نرم افزار متن بسته کار می کنند باید دستاشون قطع بشه تا دیگه با کامپوتر کار نکنند!
    "حالا خر بیار و باقالی بار کن"
    * مثله اینکه شما علاقه زیادی به دعا کردن به جون افرادی مثله آقای گیتس دارید.خوب راستش اگر دوست عزیزم آقای سمیر تونسته نرم افزار خودش رو تو لینوکس پیدا کنه و استفاده کنه خیلی خوبه چون من با اینکه برنامه معادل رو پیدا کردم اما بدلیل مسائل دانشگاه مجبورم با vb کار کنم.حتماً این شب جمعه برای اموات آقای گیتس حلوا نذر می کنم.
    * می دونی چرا میان واسه ما فیلمی مثل 300 رو میسازند؟ فکرمی کنی واسه کار با نرم افزار آزاد هست؟ فکر کنم قبلاً اشاره کردم که اونها ما را بخاطر استفاده از نرم افزار هایی مثل ویندوز و... "دزد نرم افزار" خطاب می کنند. در صورتی که منی که از نرم افزار آزاد استفاده می کنم به صورت قانونی دارم کارم رو انجام می دهم. و اگه کسی بهم بگه تو حق نداری از این نرم افزار استفاده کنی طبق مفاد گنو چوب تو آستینش می کنم. :-) حالا شما بگو واسه نرم افزار های آزاد واسه ما فیلم می سازند یا واسه ویندوز
    * در ضمن برای توسعه یک نرم افزار آزاد حتماً لازم نیست شما یک برنامه نویس باشید.شما می تونین با نرم افزارهایی که معمولاً در خورد برنامه هست باگ را گزارش دهید و یا توی لیست پستی یا فروم مربوطه مشکلتون را مطرح کنید.
    * راستش آقای trueend5 عزیز شما هیچ وقت نگفتید که لینوکس بده. ما حرف تو دهن شما نمی گذاریم.شما توی پست های اولی تون گفتید "لینوکس مذخرفه" !!!
    * راستش یکی از مشکلات شما به نظرم اینه که مفهوم Free را در Free Software با رایگان اشتباه گرفتید. Free در اینجا یعنی آزاد و می تونه واسش پول (در سطح میلیاردی) خرج بشه. در این مورد شما باید به Free Speak (آزادی بیان) فکر کنید نه به Free Beer (مشروب رایگان) !
    * شما می گی اگه عضو WTO بشیم شما هم پول نرم افزار ندارید و این مشکل ما هست و نه مشکل اونها
    خوب عزیز من ، ما هم داریم این مشکل را با نرم افزار های آزاد برطرف کنیم.شما راه حل دیگری دارید؟
    * شما که در مورد باگ های جزئی در php بحث می کنی چرا در مورد باگ های خفن ویندوز حرف نمی زنید؟ تازه این در صورتی هست که سورس php باز هست همه می تونند مطالعه کرده و در صورت رسوا شدن مشکل به سرعت برطرف کنند. یادت رفته ویندوزت بعد از 60 ثانیه خاموش می شد؟یادت رفته با lsas کنترل کامل رو به مهاجم می دادی ؟ خداییش چند وقت طول کشید تا این مشکل را بر طرف کنی ؟
    در ضمن از دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردند (فکر کنم آقا نوید بود) خواهش می کنم در صورت امکان نام تاپیک را از "خداحافظ ویندوز" به "سلام لینوکس" تغییر بدهند

سلام. آقا من کم آوردم.
    فقط اینو بگم که من تمام مسایلی که مطرح کردم به عنوان یه شخص بی طرف بود , میتونم با افتخار ادعا کنم که برخلاف عده ای که که فقط شعار میدن تو کسترش اپن سورس هم مشکارکت داشتم (البته تو حیطه دانش وتخصص خودم). کم نبودن توسعه دهندگانی که از ما خدمات امنیتی رایگان گرفتن و کم نبوده شبهایی که فقط به خاطر عشق به همین محصولات خواب نداشتیم. تو گوگل فراوونه میتونید سرچ کنید یه نمونش:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    هیچ وقت فراموش نکنید. لزوما هر نظر مخالفی نشان دشمنی نیست. گاهی دوستان به خاطر اینکه ارادتشون رو به شما نشون بدن و بگن که تفکر و نوع زندگی شما واسشون مهمه با شما مخالفت میکنن.

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

پاسخ : گامباس: سلام لینوکس

بنا به درخواست دوستان عزیز
    اسم تاپیک را عوض کردم به :گامباس ، سلام لینوکس"
    حالشو ببرید

پاسخ : گامباس: سلام لینوکس

سلام دوستان .

فقط خواستم بگم که اون حرفی که در مورد میلیون گفتم یه شعار نمادین متعلق به open source . رقم دقیق اون نزدیک به 650000 نفره (به سایت شمارنده لینوکس مراجعه کنید).
    من نگفتم که میلیون ها نفر اشتباه نمی کنن ، منظور من این بود که درصد اشتباه میلیون ها نفر از هک نفر کمتره ( ایده اصلی open source )

این رو هم بگم که اگر شما به انجمن های کاربری گوناگون لینوکس سر بزنید خواهید دید که همه در حل مشکلات و باگ ها با هم همکاری دارند و خبری از آدم های متخصصی که در استخدام شرکت هستند ، نیست ( برای مثال[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
    در مورد امنیت جاوا گفتید، باید بگم که جاوا هم open source شد . چرا شما از IDE های مربوط به جاوا که کار MS نیست یاد نمی کنید تا تفاوت IDE رو درک کنید.

در آخر باید بگم این مهم نیست که ما از چه سیستم عاملی استفاده می کنیم مهم اینه که باید سعی کنیم تا برای همدیگه و مملکتمون مفید واقع بشیم تا به رشد سریع خود و وطن کمک کنیم
    از آقا نیما هم برای مطالب جالبشون ممنونم.

من واقعا از این بحث لذت بردم و از همه ممنونم.

قربان همگی

سمیر

سلام آقای trueend5
    ما چاکر شما هم هستیم.من از همون بحث های اولیه هم متوجه شده بودم که شما با لینوکس آشنایی خوبی دارید اما شاید با یک دید منفی کار را با آن آغاز کردید. خود من هم در ابتدا با لینوکس مخالفت می کردم. شاید جالب باشه من یه هفته پیش ویندوزیها بودم و اونها هی از ویندوز می گفتن و من طرفدار ویندوز می شدم بعد پا می شدم می رفتم پیش لینوکسی ها، اونها هم ذهن من رو نسبت به لینوکس عوض می کردن و همین جوری تا چند وقت ما گیج می زدیم که کدام بهتر هست. اما آخر سر بدین نتیجه رسیدم که در حال حاضر هر کدام از آنها در مصارف خاصی بهتر عمل می کنند. یکی از این موارد استفاده در خانه هست که مطمئناً ویندوز در این مورد خیلی بهتر عمل کرده.البته لینوکس هم بیکار نشسته و در بخش user friendly کار بیشتری صورت گرفته.الان می بینیم توزیع ubuntu که محیط بسیار کاربر پسندی دارد به عنوان توزیع سال انتخاب شده است.

[quote author=trueend5 link=topic=4946.msg31865#msg31865 date=1173799867]
    هیچ وقت فراموش نکنید. لزوما هر نظر مخالفی نشان دشمنی نیست. گاهی دوستان به خاطر اینکه ارادتشون رو به شما نشون بدن و بگن که تفکر و نوع زندگی شما واسشون مهمه با شما مخالفت میکنن.

[/quote]

در مورد آخر هم ما را خیلی شرمنده کردی. البته من هم سعی خودم رو می کردم که یک وقت از محدوده خودم خارج نشوم و بحث را از موضوع منحرف نکنم واسه همین 3-4 بار قبل از این که پست را بفرستم مطالعه می کردم. راستش خود من هم مثل شما تو بعضی موارد اشکال زیاد می گیرم و یا سوال می پرسم.طوری که تو کلاس اینقدر از استاد سوال می پرسم که بعضی مواقع طرف قات می زنه و خودم موضوع را جمع می کنم در صورتی که با موضوع مطرح شده هیچ مشکلی ندارم.اما به اطرافیان که ممکنه سوال براشون پیش بیاد فکر می کنم.
    در آخرم به دوستانی که می خواهند سر وته لینوکس و نرم افزار های کاربردی آن را در بیارند توزیع Debian رو توصیه می کنم.این توزیع در 14 عدد CD و یا 2 عدد DVD منتشر می شود.در این حجم زیاد نرم افزار های زیادی وجود داره. تقریباً شما در هر زمینه ای که بخواهید یک نرم افزار در این توزیع وجود دارد. برای نرم افزار های ارائه شده در این توزیع آزمون و خطاهای زیادی به عمل میاد تا در توزیع قرار گیرد.فکر کنم 30 الی 40 هزار تایی بسته در این توزیع باشه. فقط محیط نصب آن به زیبایی SuSE و Fedora نیست.اما نیاز شما به اینترنت را کم می کند. من خودم عشق این توزیع هستم و روی توزیعی مثله SuSE زیاد دوام نمیاورم.البته توی توزیع SuSE هم بسته های زیادی وجود دارد.
    در آخر هم از دوستانی که علاقه به یادگیری لینوکس دارند سفارش می کنم لینک زیر رو ببینن :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    در ضمن طرح ملی نرم افزار های آزاد/متن باز یک DVD یا 4 تا CD منتشر کرده که می تونین از طریق ویندوز یا لینوکس آموزش های لینوکس را به صورت تصویری فرا بگیرید.این CD را می توانید به قیمت هزار تومان از سایت تکنوتاکس تهیه کنید که خوب قیمت پایین این محصول تنها بدلیل فراگیر کردند فرهنگ لینوکس هست.

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234