-
پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز
* در مورد live CD لینوکس فارسی
راستش اون cd ها خیلی قدیمی هست و فقط برای نمایش یکسری از قابلیت های طرح انتشار پیدا کرد و گرنه هدف طرح اصلاً ساخت یک توزیع نیست. در واقع طرح ، پروژه هایی را که محلی سازی می شوند در سایت رسمی پروژه ثبت می شوند.بنابراین هر توزیعی که از اون استفاده کنه می تونه از قابلیت های فارسی بهره ببره.
* از آقای Folaani تشکر می کنم.
* گفتید رقم 500 دلار از کجا آوردی؟
اگر کمی روی نوشته های من با دقت نگاه کنید ، نوشتم "سیستم عامل با نرم افزارهای جانبی حداقل 500 دلار هزینه داره" راستش من مطالب شما را با دقت می خونم و حداقل یک ساعت برای جواب به اون وقت می گذارم، انتظاردارم که مطالبم حداقل تحریف نشود و سرسری ازش رد نشوید.
* گفتین روی نرم افزارهای آزاد افراد زیادی کار نمی کنند و این نرم افزارها Bug داره.
راستش در مشارکت برای توسعه نرم افزار افراد زیادی کار می کنند و این تعداد به محبوبیت نرم افزار بستگی داره و من می دونم روی پروژه ای مثل PHP خیلی ها کار می کنند و لازم نیست همه این افراد از همه زمینه ها اطلاع داشته باشند.راستش اگر مهندسی نرم افزار بدونید متوجه می شوید نرم افزار ها بهتره بصورت پیمانه ای طراحی و توسعه داده شوند یعنی هر قسمت بخشی جداگانه از وظائف نرم افزار اصلی را به عهده می گیرد.واسه همین تنها لازم شما بدونید به کدوم قسمت برای کار خود نیاز داریدتا در توسعه همون مشارکت کنید. من که بلدم برای مامبو Module و Component طراحی کنم لازم نیست از نحوه ساخت mambot ها و هسته مامبو اطلاعی داشته باشم.در مورد باگ هم "هیچ نرم افزاری" بدون باگ نیست.در نسخه stable سعی می شود که اکثر باگ ها گرفته بشه اما اگه توجه کنید می فهمید که نرم افزار های متن بسته مثل سیستم عامل ویندوز ( بخونید آبکش) باگ خیلی بیشتره.البته اونها هم یکسری patch و hotfix برای ترمیم انتشار می دهند. اما این مدت برای نرم افزار های متن بسته مثل ویندوز ممکنه چند هفته و یا بیشتر طور بکشه و تا اون موقع بهتره سیم شبکه و یا بهتره سیم برق کامپوتر رو بکشیم! اما برای نرم افزار آزاد مثل سامبا که در یکی از نسخه هایش اشکال امنیتی وجود داشت می بینیم بعد از 1 الی 2 ساعت نسخه جدید که این ایراد برطرف شده ، منتشر می شود.
* گفتید تصور کن که GPL بگه تو بعضی از کشور ها اجازه استفاده نمی دهم!!!
راستش این که میگی کاملاً با محورهای اصلی GNU مغایرت داره. اصلاً با عرض پوزش با عقل جور در نمیاد! هرچند که بنیاد گنو در آمریکا هست اما موسسه ای غیر انتفاعی می باشد. اصلاً اگر شما با شخصیت ریچارد استالمن آشنا بشی همچین حرفی رو نمی زنی. اگر بحث پیشگویی هست منم دیشب خواب دیدم به مجوز EULA ( که اکتر نرم افزار های متن بسته از اون استفاده می کنند) یه بند اضافه شده که ایرانی هایی که با نرم افزار متن بسته کار می کنند باید دستاشون قطع بشه تا دیگه با کامپوتر کار نکنند!
"حالا خر بیار و باقالی بار کن"
* مثله اینکه شما علاقه زیادی به دعا کردن به جون افرادی مثله آقای گیتس دارید.خوب راستش اگر دوست عزیزم آقای سمیر تونسته نرم افزار خودش رو تو لینوکس پیدا کنه و استفاده کنه خیلی خوبه چون من با اینکه برنامه معادل رو پیدا کردم اما بدلیل مسائل دانشگاه مجبورم با vb کار کنم.حتماً این شب جمعه برای اموات آقای گیتس حلوا نذر می کنم.
* می دونی چرا میان واسه ما فیلمی مثل 300 رو میسازند؟ فکرمی کنی واسه کار با نرم افزار آزاد هست؟ فکر کنم قبلاً اشاره کردم که اونها ما را بخاطر استفاده از نرم افزار هایی مثل ویندوز و... "دزد نرم افزار" خطاب می کنند. در صورتی که منی که از نرم افزار آزاد استفاده می کنم به صورت قانونی دارم کارم رو انجام می دهم. و اگه کسی بهم بگه تو حق نداری از این نرم افزار استفاده کنی طبق مفاد گنو چوب تو آستینش می کنم. :-) حالا شما بگو واسه نرم افزار های آزاد واسه ما فیلم می سازند یا واسه ویندوز
* در ضمن برای توسعه یک نرم افزار آزاد حتماً لازم نیست شما یک برنامه نویس باشید.شما می تونین با نرم افزارهایی که معمولاً در خورد برنامه هست باگ را گزارش دهید و یا توی لیست پستی یا فروم مربوطه مشکلتون را مطرح کنید.
* راستش آقای trueend5 عزیز شما هیچ وقت نگفتید که لینوکس بده. ما حرف تو دهن شما نمی گذاریم.شما توی پست های اولی تون گفتید "لینوکس مذخرفه" !!!
* راستش یکی از مشکلات شما به نظرم اینه که مفهوم Free را در Free Software با رایگان اشتباه گرفتید. Free در اینجا یعنی آزاد و می تونه واسش پول (در سطح میلیاردی) خرج بشه. در این مورد شما باید به Free Speak (آزادی بیان) فکر کنید نه به Free Beer (مشروب رایگان) !
* شما می گی اگه عضو WTO بشیم شما هم پول نرم افزار ندارید و این مشکل ما هست و نه مشکل اونها
خوب عزیز من ، ما هم داریم این مشکل را با نرم افزار های آزاد برطرف کنیم.شما راه حل دیگری دارید؟
* شما که در مورد باگ های جزئی در php بحث می کنی چرا در مورد باگ های خفن ویندوز حرف نمی زنید؟ تازه این در صورتی هست که سورس php باز هست همه می تونند مطالعه کرده و در صورت رسوا شدن مشکل به سرعت برطرف کنند. یادت رفته ویندوزت بعد از 60 ثانیه خاموش می شد؟یادت رفته با lsas کنترل کامل رو به مهاجم می دادی ؟ خداییش چند وقت طول کشید تا این مشکل را بر طرف کنی ؟
در ضمن از دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردند (فکر کنم آقا نوید بود) خواهش می کنم در صورت امکان نام تاپیک را از "خداحافظ ویندوز" به "سلام لینوکس" تغییر بدهند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-13-2007 02:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)