سلام آقای trueend5
ما چاکر شما هم هستیم.من از همون بحث های اولیه هم متوجه شده بودم که شما با لینوکس آشنایی خوبی دارید اما شاید با یک دید منفی کار را با آن آغاز کردید. خود من هم در ابتدا با لینوکس مخالفت می کردم. شاید جالب باشه من یه هفته پیش ویندوزیها بودم و اونها هی از ویندوز می گفتن و من طرفدار ویندوز می شدم بعد پا می شدم می رفتم پیش لینوکسی ها، اونها هم ذهن من رو نسبت به لینوکس عوض می کردن و همین جوری تا چند وقت ما گیج می زدیم که کدام بهتر هست. اما آخر سر بدین نتیجه رسیدم که در حال حاضر هر کدام از آنها در مصارف خاصی بهتر عمل می کنند. یکی از این موارد استفاده در خانه هست که مطمئناً ویندوز در این مورد خیلی بهتر عمل کرده.البته لینوکس هم بیکار نشسته و در بخش user friendly کار بیشتری صورت گرفته.الان می بینیم توزیع ubuntu که محیط بسیار کاربر پسندی دارد به عنوان توزیع سال انتخاب شده است.

[quote author=trueend5 link=topic=4946.msg31865#msg31865 date=1173799867]
هیچ وقت فراموش نکنید. لزوما هر نظر مخالفی نشان دشمنی نیست. گاهی دوستان به خاطر اینکه ارادتشون رو به شما نشون بدن و بگن که تفکر و نوع زندگی شما واسشون مهمه با شما مخالفت میکنن.

[/quote]

در مورد آخر هم ما را خیلی شرمنده کردی. البته من هم سعی خودم رو می کردم که یک وقت از محدوده خودم خارج نشوم و بحث را از موضوع منحرف نکنم واسه همین 3-4 بار قبل از این که پست را بفرستم مطالعه می کردم. راستش خود من هم مثل شما تو بعضی موارد اشکال زیاد می گیرم و یا سوال می پرسم.طوری که تو کلاس اینقدر از استاد سوال می پرسم که بعضی مواقع طرف قات می زنه و خودم موضوع را جمع می کنم در صورتی که با موضوع مطرح شده هیچ مشکلی ندارم.اما به اطرافیان که ممکنه سوال براشون پیش بیاد فکر می کنم.
در آخرم به دوستانی که می خواهند سر وته لینوکس و نرم افزار های کاربردی آن را در بیارند توزیع Debian رو توصیه می کنم.این توزیع در 14 عدد CD و یا 2 عدد DVD منتشر می شود.در این حجم زیاد نرم افزار های زیادی وجود داره. تقریباً شما در هر زمینه ای که بخواهید یک نرم افزار در این توزیع وجود دارد. برای نرم افزار های ارائه شده در این توزیع آزمون و خطاهای زیادی به عمل میاد تا در توزیع قرار گیرد.فکر کنم 30 الی 40 هزار تایی بسته در این توزیع باشه. فقط محیط نصب آن به زیبایی SuSE و Fedora نیست.اما نیاز شما به اینترنت را کم می کند. من خودم عشق این توزیع هستم و روی توزیعی مثله SuSE زیاد دوام نمیاورم.البته توی توزیع SuSE هم بسته های زیادی وجود دارد.
در آخر هم از دوستانی که علاقه به یادگیری لینوکس دارند سفارش می کنم لینک زیر رو ببینن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن طرح ملی نرم افزار های آزاد/متن باز یک DVD یا 4 تا CD منتشر کرده که می تونین از طریق ویندوز یا لینوکس آموزش های لینوکس را به صورت تصویری فرا بگیرید.این CD را می توانید به قیمت هزار تومان از سایت تکنوتاکس تهیه کنید که خوب قیمت پایین این محصول تنها بدلیل فراگیر کردند فرهنگ لینوکس هست.