سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: گامباس: سلام لینوکس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز

در ضمن در مورد پول ویندوز باید تعداد کامپیوتر های کشور ما ( که فکر کنم 5-6 میلیون هستند ) رو ضرب در پول ویندوز کنی تا ببینی باید چند میلیارد تومن پول از ایران خارج بشه. تازه فقط برای ویندوز و نرم افزار های کاربردی دیگه مثل فتو شاپ ( که در لینوکس جایگزین داره ) کلی پولشه. واسه همین فکر می کنم شمایی که داری این مطلب رو می خونی اگه بخوای پول نرم افزارهای سیستم ات را بدی ، تقریباً باید دو - سه میلیون خرج کنی.
    حالا شاید بگید چرا ما باید به سازمان WTO بپیوندیم و قانون کپی رایت رو رعایت کنیم ؟
    چون کشور های خارجی فکر می کنن ما دزدیم ( که حق هم دارند) چون بدون پرداخت پول از نرم افزار استفاده می کنیم. این باعث می شه شرکت های خارجی تو ایران سرمایه گذاری نکنند. در صورتی که با نرم افزار آزاد می تونین بدون هیچ حرف و حدیثی با رعایت کامل قوانین از نرم افزار استفاده کنی و حتی در توسعه اون کمک کنی.
    سلام.
    میدونید در مورد عدم رعایت قانون کپی رایت تو ایران باید بگم که متاسفانه ما فکر میکنیم که خیلی زرنگیم و داریم مجانی از نرم افزار ها و فیلم ها و آهنگ ها و غیره استفاده میکنیم در حالی که بیشترین ضرر رو داریم خودمون متحمل میشیم . طوری که در مورد نرم افزار شرایطی پیش اومده که صنعت نرم افزار تو ایران شکل نگرفته نابود شده صنعتی که کشورهایی مثل هند (کشورهای توسعه یافته رو که دیگه مثال نمیزنم) سالانه میلیاردها دلار از راه اون کسب درامد دارن یعنی چند ده برابر محاسبه ای که شما در مورد هزینه های تحمیلی برای خرید ویندوز کردین.
    حالا فرض کنیم شرایطی پیش اومده که مجبوریم بین خرید ویندوز و یا استفاده از لینوکس یکی رو انتخاب کنیم. بعید میدونم یک نفر تو این سایت پیدا بشه بیخیال ویندوز بشه و کلا به لینوکس مهاجرت کنه , چه حرفه ای چه غیر حرفه ای.
    مگه حرفه ای ها , فیلم نمیبینن؟ رو سیستمشون بازی نصب نمیکنن ؟ چت نمیکنن؟
    تو رو خدا نگید همه اینکارا رو میشه تو لینوکس انجام داد. بله میشه انجام داد ولی با سختیهای زیاد.
    هیچ وقت یادم نمیره اولین باری که لینوکس نصب کردم. بعد از نصب اولش که مانیتور تصویر نداشت. 45 ساعت تو اینترنت گشتم تا فهمیدم یه فایلی رو باید دستی ویرایش کنم تا درست شه. بعد دیدم فایلای ویندوز رو مانت نمیکنه , 3 ساعت تو اینترنت گشتم تا فهمیدم باید rpm مخصوصش رو نصب کنی تا فایلهای ntfs رو مانت کنه. اونم دانلود کردم و نصب کردم. بعد گفتم به اینترنت وصل شم تو لینوکس , آقا درایور مودمم مگه گیر میومد, روز بد نبینی آقا یه سایت پیدا کردم درایور مودمم رو داشت 35 دلار( خود مودمم رو 10 دلار خریدم) ولی خب فری میتونستی تا مرز 15 کیلو بیت سند و ریسیو واسه تست کار کنی, اونم دانلود کردم و نصب کردم گفتم با 15 kb که هیچ کار نمیشه کرد بریم چت کنیم. آقا حالا شما مگه یاهو مسنجر واسه لینوکس میتونی پیدا کنی , دروغ نگم یاهو یه سه چهار تایی واسه بعضی از توزیع ها اونم واسه بعضی کرنل ها گزاشته بود. فایل موسیقی که نتونستم باز کنم چون باید پلوگین هاشو دانلود میکردم. chm نتونستم باز کنم چون باید دانلود میکردم. فیلم نتونستم ببینم چون باید دانلود میکردم.ولی خدایش txt تونستم باز کنم
    هنوزم که هنوزه نمیدونم چطور میشه رو لینوکس بازی نصب کرد , میدونم میشه ولی چه طوری نمیدونم!همونجا بود که با لینوکس بای بای کردم. حالام بعضی وقتها واسه یاد گرفتن تنظیمات وب سرور و از این جور کارا هراز چند گاهی گذرم میفته به لینوکس که خداییش تو این زمینه ها نمیشه ازش انتقاد کرد.
    حالا شما هارد ویر میخری با سی دی راه انداز(درایور) وصل میکنی ! وای به روزی که ویندوز اتوماتیک نصبش نکنه و مجبور شی زحمت بکیشی و سی دی درایورش رو بزاری تو سی دی رام . هرچی فحشه نثار بیل گیتس و امواتش میکنی. چرا چون مفت خوردیم . فکر میکنیم دیگران موظفن به جای نفت به ما میلیارد ها پول بدن ولی ما به جای ویندوز میتونیم فحش بدیم و اگه خدای نکرده رابطه خوبی هم با این استعمار گرای آمریکایی داریم میتونیم در عوض ویندوز از راه دور ماچشون کنیم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی