سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: گامباس: سلام لینوکس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز

من خودم با net. برنامه نویسی کردم (ASP و VB) اما تا به حال افتخار کار با مونو رو نداشتم. اما می دونم که روی این پروژه داره خوب کار می شه . همین جوری که می دونید متولی اون SUN Microsystems هست که تو کارنامه کارش جاوا و اوپن آفیس دیده می شود. برای مثال می تونید خبر زیر (فارسی) که در مورد توسعه مونو هست مشاهده کنید:

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

شما که مونو تست کردی لطفا در محیط های QT و KDEVELOP هم کار بکنید و نظر تون رو بگید. با تشکر
    راستش اطلاع دقیق از مونو ندارم اما اکثر نرم افزار های لینوکس به صورت پیمانه ای طراحی می شوند. واسه همین امکان داره که شما تمام ماجول ها و یا پلاگین های مونو رو نصب نکرده باشید و از حداقل امکانات اون بهره ببرید.

داشتم کتاب " مقدمه ای از نرم افزار آزاد/متن باز" را مطالعه می کردم که توش اینجوری نوشته بود :

" با در نظر گرفتن روند رو به رشد فناوری در کشور ما تعداد کاربر 4/5 میلیون رایانه در سال 2003 که همگی نیاز به سامانه عامل و برنامه های دفتری دارند و با پیش بینی 30 میلیون نسخه سامانه عامل در انتهای دهه جاری کشور به نظر شما در آینده نزدیک و در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی چقدر سرمایه از کشور خارج خواهد شد؟
    با فرض هزینه میانگین هر نسخه سامانه عامل به همراه نرم افزار جانبی ، 500 دلار در سال ، مبلغ 15,000,000,000 دلار ، معادل 135 هزار میلیار ریال (13 هزار و پانصد میلیارد تومان) در سطح ملی باید برای یکسال پرداخت نمود !
    و این تنها هزینه کاربران می باشد. در سمت خادم (server) این رقم جدای از مسائل راهبردی و امنیتی بسیار بالاتر می باشد."

در ضمن از truend5 عزیز بخاطر نقد های به جا (و کوبنده) تشکر می کنم. ایشان باعث می شوند من حسابی برم دنبال تحقیق !
    در ضمن جبهه گیری نسبت به ویندوز فقط از طرف لینوکسی ها (منظورم کلاً حامیان نرم افزار های آزاد هست)نیست. لینک زیر رو ببینید.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اگه لینک بالا رو دیده باشید می فهمید که خیلی از کسایی که نظر دادن اصلاً با نام لینوکس هم آشنا نبوده اند! خوب ما لینوکس ها هم برای تبلیغ لینوکس از ضرر ها ویندوز مثل موارد بالا به صورت زیر استفاده می کنیم :

با تشکر ؛ بازم از اینکه زیادی تایپ می کنم معذرت خواهی می کنم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی