سلام . ممنون از توضیحات کامل و مفیدی که دادی.
من هم مثل شما هدفم محکوم کردن ویندوز یا لینوکس نیست. هدف اینه که مقایسه ای در مورد مزیت ها و معایب هر کدوم داشته باشیم تا حداقل کسی که این تاپیک رو میخونه به یه نتیجه گیری کلی برسه تا بتونه با توجه به نیاز هایی که داره بهترین گزینه رو انتخاب کنه. و مثلما مقایسه هایی که انجام میدیم در زمان حاله. ممکنه تغییراتی که تو سالهای آینده تو این محصولات ایجاد میشه دیدگاه هر کدوم ازما رو تغییر بده.
همه ما احساس کردیم یه چند وقتیه که داره تو محافل نسبت به محصولات مایکروسافت جبه گیری منفی میشه, البته نه ایران منظورم تو کل دنیا ست . دلیلش رو فکر کنم کمابیش هممون بدونیم چیه.
این که برای جلوگیری از سلطه مایکروسافت (به عنوان مثال تو مقوله سیستم عامل) یه استراتژی میتونه این باشه که کمی سختی به خودمون بدیم اما در عوض با رشد و گسترش باز متن و پیشرفت توزیع های مختلف لینوکس یا هر سیستم عامل اپن سورس دیگه ای روزی ثمره سختی هایی که کشیدیم رو ببینیم و برداشت کنیم. هیچ بحثی ندارم و خودم هم موافق این تفکر هستم. اما با نظرات رادیکال اونایی که حتی در حال حاضر هم توزیع های لینوکس رو برتر از ویندوز میدونن کاملا مخالفم.
این جور موارد مقایسه ای به اندازه کافی تو محافل دیگه بحث شده وفکر میکنم به بحث گذاشتن اون اینجا تکرار مکررات باشه.ولی از بچه هایی که واقعا میخوان خودشون این تجربه رو داشته باشن خواهش میکنم حتما خودشون یه کتاب لینوکس و یکی از توزیع های لینوکسی رو تهیه کنن و سعی کنن یکی دو هفته ای از لینوکس استفاده کنن و خودشون در این مورد قضاوت کنن.
فراموش نکنیم که یکی از عناصر بنیادی سیستم عامل ایجاد واسطه ای بین کاربر و کامپوتر در جهت تسهیل کار با کامپوتر برای افراد عادی هستش. وگرنه حرفه ای جماعت رو که اگه کامپوتر سیستم عامل هم نداشته باشه بدین دستش میتونه ازش استفاده کنه طوری که سیلبرشاتز تو کتاب سیستم عامل خودش اشاره میکنه به مزیت های کامپوتر های بدون سیستم عامل مثلا افزایش سرعت ویا باز تر شدن دست کاربر تو استفاده از همه جنبه های سخت افزارو غیره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)