-
پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز
من چند جا گشتم نمیدونم این رقم 500 دلار سالیانه واسه ویندوز از کجا اومده. چیزی که مسلمه اینه که همونطور که دوستمون هم قبلا اشاره کرد مایکروسافت هم مثل سایر شرکت هایی که خدمات و محصولاتشون رو به جاهای مختلف دنیا صادر میکنن قیمت هاش رو منطقه ای وضع میکنه مثل سیگاری که شما اینجا میخری 1000 تومن همون نوع سیگار رو تو یه کشور دیگه ممکنه بخری 5 دلار (چه مثالی زدم
)
بعد بعضیا یه جوری در مورد قیمت نرم افزار حالا ویندوز , فتو شاپ یا هر چیز دیگه ای صحبت میکنن که انگار میخوان پول زور بدن! عجیبه والا!
بزارید خیالتون رو راحت کنم مطمئن باشید برنامه ای که روش کار بشه و زحمت کشیده بشه هیچگاه مجانی در اختیار مصرف کننده قرار نمیگیره (حق هم اینه) و فرقی نمیکنه این برنامه رو چه پلت فرمی اجرا میشه و حتی خود لینوکس. فراموش نکنید وقتی که ردهت داشت به اوج میرسید لایسنس تغییر کرد و حالا کسایی که از نسخه ردهت انترپرایز واسه مقاصد خاص استفاده میکنن واسه آپدیت کردن و سایر امکانات اضافی باید حق اشتراک پرداخت کنن. فراموش نکنید نسخه اینویژن در ابتدا مجانی بود وقتی این برنامه به اوج رسید توسعه دهندهاش لایسنس رو تغییر دادن و پولیش کردن الانم با اینکه ده ها آلترناتیو دیگه چه کامرشیال و چه مجانی تو برنامه های تالار گفتمان وجود داره اما خیلی ها ترجیح میدن از اینویژن پاور بورد و وی بولتن استفاده کنن چون این محصولات , خدماتشون و پشتیبانیشون رو متفاوت از بقیه میدونن.
به اونایی که فکر میکنن میلیونها نفر رو اپن سورس به صورت مجانی کار میکنن باید بگم نه عزیزان من! این خبرا نیست! معدود افرادی هستن که رو توسعه فرضا لینوکس , پی اچ پی و یا غیره به صورت حرفه ای کار میکنن چون کمن کسایی که دانش این کار رو دارن. شما وقتی مامبو رو گرفتی و نصب کردی نشستی دونه دونه توابع و کلاس ها شو چک کردی ببینی هر کدوم چیکار میکنن؟( این یه مثال سادست ها تازه خیلی ها پی اچ پی بلدن مبحث سیستم عامل رو با این قضیه اشتبا نگرید). بله هفته پیش word press خبر داد تمامی کسایی که طی چند هفته گذشته این سیستم مدیریت محتوا رو دانلود کردن به نسخه جدید ارتقا بدن چرا؟ چون سایت این عزیزان هک شده و از اونجایی که همه هکرهای دنیا مثل هکرای ایرانی تو کف دیفیس نیستن ورداشته بودن سورس بعضی از صفحات رو تغییر داده بودن طوری که به مهاجم اجازه دسترسی از راه دور میداد. لول! فکر میکنید کسایی که این برنامه رو دانلود و نصب میکردن فهمیدن؟ نه عزیزان خودشون از لاگ سرور ها متوجه نفوذ شدن و خودشون با چک کردن کدها متوجه شدن. اپن سورس این نیست که حالا چون سورس فایلها در دسترسه دیگه منو شما ایول میشینیم کرنل دولوپ میکنیم واسه لینوکس و ایول دیگه همه چی حله! اگه یه روزی به هر دلیلی نتونیم از از دانش دیگران استفاده میکنیم اونوقت من میخوام بشینم کرنل لینوکس فارسی رو دولوپ بدم یا شما! یا شاید عزیزان فعال تو تکنوتاکس. بابا دنیا باقالی نیست. کشورهایی پیشرفت میکنن که دانش داشته باشن و بدونن چیکار میکنن.
با این وضعی که داریم پیش میریم میترسم بشینن یه بند به GPL اضافه کنن که کاربرهایی که تو فلان کشورها هستن حق استفاده از محصولاتی که تحت این لایسنس کپی رایت شدن رو ندارن. اونوقت جالب میشه ها خر بیار و باقالی بار کن. 
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-11-2007 04:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)