سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: گامباس: سلام لینوکس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز

سلام

من اسمم سمیر .
    اومدم تا چیزایی رو در مورد این بحث مشخص کنم.
    و از لینوکس دفاع کنم.
    اول بهتر یه مقدار از خودم بگم. من دانشجوی ترم 4 عمران هستم .3 سالی هست که با لینوکس کار می کنم . من از 12 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم اول با QBasic شروع کردم و الان به زبان هایی مثل VB,VB.net C++ ,Pascal ,Delphi ,Java,Assembly,C#,J#,PHP,Perl و (کلا .NET framework ) و...... تسلط کامل دارم . از ویروس نوشتن گرفته تا net programming و game programing رو با openGL و ِ Direct3D انجام دادم . خلاصه که حسابی تو این زمینه پیر شدم . من تا قبل از لینوکس تمام کار هامو با VS و VS.net انجام می دادم . هر چی این دو ابزار پیشرفت می کردن و خیلی ساده می شدن . اولش خوشم اومد ولی خیلی زود منظور از این کارو فهمیدم , پا پیشرفت windows و ابزار ها مذکور همه چیز راحت تر می شد ولی به صورت هوشمندانه ای کاربر محدود می شد یعنی دیگه هر کاری رو نمی تونست انجام بده و با راحت گرایی روز افزون این نرم افزار ها کاربر تنبل می شد و کمتر زحمت فکر کردن به خودش می داد. (ایرانی جماعت خیلی با هوشه و می تونه خطری جدی برای غرب باشه، این یکی از برنامه های غرب برای استعمار فکریه شرقی هاست - همون هند که الان این قدر شاخه از همین مبارزه به اینجا رسیده، هم از راه win و و هم lin - ) آیا شما فکر می کنید developer های MS هم با ابزار هایی مثل VS.net کار می کنند ؟ نه اگه یه مقدار از compiler و اسمبلی بدونید و به جونه قسمت هایی از windows مثل kernel32.dll بیوفتید خیلی زود می فهمید که کد و شمای کد این قسمت ها با چیزی غیر از ابزار های ساده خودشون نوشته شده یه چیزه حرفه ای تر . چرا اونا خودشوون از این نرم افزار ها استفاده نمی کنن؟

شما با این ابزار ها فقط می تونید یه سری برنامه های ساده و ساده بنویسید (شاید به نظر شما ساده نباشه چون از پشت صحنه بی خبر هستید)
    اون وقت بود که کار با این ابزار ها منو راضی نمی کرد و در خودم نیازی بزرگتر حس می کردم اونجا بود که با لینوکس آشنا شدم اولا از لینوکس هم خوشم نمی یومد ولی با جلو تر رفتن قدرت و آزادی رو حس کردم و به یک کاربر عاشق لینوکس تبدیل شدم. و رشد فنی و فکری من تو این دوره نسبت به گزشته خیلی سریع شده چون با مطالعه کد بزرگتر ها و حرفه ای تر ها خودم حرفه ای تر شدم. چیزی که به نضر یکی از دوستان تنبلی !!!!

به نظر بنده windows خوبه و linux بهتر و وجوده هر دو برای رشد دانش کامپیوتر الزامی به عنوان دو رغیب. و بر خلاف نظر دوستمون linux یه چیزه مزخرف نیست. بهتر قبل از اظهار نظر در مورد یه موضوع در موردش خوب تحقیق کنیم.

حالا اینا جنبه برنامه نویسی بود . زمینه های دیگه رو هم اضافه کنید و نظر بدید .

من الان 2 ساله که کلن با linux کار می کنم و هیچ مشگلی هم ندارم.

خوب من سرتون رو در اوردم . من قصد خود نمایی نداشتم فقط می خواتم با لینوکس بیشتر اشنا بشین (البته از دید من)

تا بعد

Sameerynho

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی