-
پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز
سلام
من اسمم سمیر .
اومدم تا چیزایی رو در مورد این بحث مشخص کنم.
و از لینوکس دفاع کنم.
اول بهتر یه مقدار از خودم بگم. من دانشجوی ترم 4 عمران هستم .3 سالی هست که با لینوکس کار می کنم . من از 12 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم اول با QBasic شروع کردم و الان به زبان هایی مثل VB,VB.net C++ ,Pascal ,Delphi ,Java,Assembly,C#,J#,PHP,Perl و (کلا .NET framework ) و...... تسلط کامل دارم . از ویروس نوشتن گرفته تا net programming و game programing رو با openGL و ِ Direct3D انجام دادم . خلاصه که حسابی تو این زمینه پیر شدم . من تا قبل از لینوکس تمام کار هامو با VS و VS.net انجام می دادم . هر چی این دو ابزار پیشرفت می کردن و خیلی ساده می شدن . اولش خوشم اومد ولی خیلی زود منظور از این کارو فهمیدم , پا پیشرفت windows و ابزار ها مذکور همه چیز راحت تر می شد ولی به صورت هوشمندانه ای کاربر محدود می شد یعنی دیگه هر کاری رو نمی تونست انجام بده و با راحت گرایی روز افزون این نرم افزار ها کاربر تنبل می شد و کمتر زحمت فکر کردن به خودش می داد. (ایرانی جماعت خیلی با هوشه و می تونه خطری جدی برای غرب باشه، این یکی از برنامه های غرب برای استعمار فکریه شرقی هاست - همون هند که الان این قدر شاخه از همین مبارزه به اینجا رسیده، هم از راه win و و هم lin - ) آیا شما فکر می کنید developer های MS هم با ابزار هایی مثل VS.net کار می کنند ؟ نه اگه یه مقدار از compiler و اسمبلی بدونید و به جونه قسمت هایی از windows مثل kernel32.dll بیوفتید خیلی زود می فهمید که کد و شمای کد این قسمت ها با چیزی غیر از ابزار های ساده خودشون نوشته شده یه چیزه حرفه ای تر . چرا اونا خودشوون از این نرم افزار ها استفاده نمی کنن؟
شما با این ابزار ها فقط می تونید یه سری برنامه های ساده و ساده بنویسید (شاید به نظر شما ساده نباشه چون از پشت صحنه بی خبر هستید)
اون وقت بود که کار با این ابزار ها منو راضی نمی کرد و در خودم نیازی بزرگتر حس می کردم اونجا بود که با لینوکس آشنا شدم اولا از لینوکس هم خوشم نمی یومد ولی با جلو تر رفتن قدرت و آزادی رو حس کردم و به یک کاربر عاشق لینوکس تبدیل شدم. و رشد فنی و فکری من تو این دوره نسبت به گزشته خیلی سریع شده چون با مطالعه کد بزرگتر ها و حرفه ای تر ها خودم حرفه ای تر شدم. چیزی که به نضر یکی از دوستان تنبلی !!!!
به نظر بنده windows خوبه و linux بهتر و وجوده هر دو برای رشد دانش کامپیوتر الزامی به عنوان دو رغیب. و بر خلاف نظر دوستمون linux یه چیزه مزخرف نیست. بهتر قبل از اظهار نظر در مورد یه موضوع در موردش خوب تحقیق کنیم.
حالا اینا جنبه برنامه نویسی بود . زمینه های دیگه رو هم اضافه کنید و نظر بدید .
من الان 2 ساله که کلن با linux کار می کنم و هیچ مشگلی هم ندارم.
خوب من سرتون رو در اوردم . من قصد خود نمایی نداشتم فقط می خواتم با لینوکس بیشتر اشنا بشین (البته از دید من)
تا بعد
Sameerynho
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-12-2007 05:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)