سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: گامباس: سلام لینوکس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : گامباس: خداحافظ ویندوز

آفا من کی گفتم لینوکس بده چرا حرف تو دهن بنده میزارید.
    من تو پستای قبلی هم گفتم چه تفکری راجع به لینوکس رو میپسندم. خب مثلما این نظر شخصیه منه و سعی میکنم از اون دفاع کنم شاید بتونه تاثیری روی مخاطب داشته باشه. من با این برنامه هایی که گفتین کار نکردم ولی به جرات این اطمینان رو میدم که امکاناتش کمتر از نسخه های ویندوزی هست. قضاوت در این مورد رو میسپارم به شما که با هر دو نسخه کار کردی EtaBs رو که مطمینم نسخه لینوکسی نداره.
    شاید بعضی ها این سوال رو از خودشون بپرسن خب ابن که یه پروگرام رو واسه یه پلت فرم مینویسن و واسه یکی دیگه نمینویسن چه ربطی به مزایای خود پلن فرم و OS داره.
    در اصل هیچی (البته نه هیچی) ولی در واقعیت خیلی مهمه. شاید اگه اقبال عمومی که نسبت به ویندوز در سطح تولید کننده های نرم افزار (که مثلما اونها تعداد استفاده کننده , منافع مالی و خیلی چیزای دیگه رو مد نظر میگیرن) وجود داره نسبت به لینوکس وجود داشت. اگه ما در انتخاب جایگزین واسه برنامه هایی که روزانه ازشون استفاده میکنیم روی به فرض لینوکس آزاد بودیم. اوضاع کاملا متفاوت بود. پس میبینیم که بالاخره اینهم جزو مزایای ویندوزه.
    جالبه سرگذشت Linus Trovaldes رو خیلی اتفاقی تو یکی از آزمونهایی که مربوط به زبان انگلیسی بود خوندم.
    مهم اینه که همچین پروژه هایی برخلاف چیزی که شاید مردم فکر میکنن , اتفاقی و مجانی بوجود نیومده. سرمایه گذاری های چند ده میلیون دلاری که دانشگاههایی مثل برکلی و ام آی تی و امثالهم سالانه صرف تحقیقات میکنن و استراتژی ها , سیاست ها و برنامه ریزی هایی که در سطوح بالای مدیریت اون کشور ها وجود داره سبب رشد پروژه هایی از این دست میشه. هیچ کسی مجانی به صورت حرفه ای روی توسعه برفرض کرنل لینوکس کار نمیکنه. این اعتبار بالاخره از یه جایی تامین میشه. اگه ما بدون در نظر گرفتن این قبیل شرایط خودمون رو درگیر پروژه های از این دست که منابع مادی و تکنولوژی و دانش خاصی رو طلب میکنه بکنیم مطمین باش که شکست میخوریم. حالا مهم نیست وابستگی ما به لینوکس باشه یا ویندوز و یا اصولا شاید مهم نباشه که ما تو مقوله سیستم عامل به غرب وابستگی داشته باشیم مهم اینه که تکنولوژی هایی داشته باشیم که به واسطه اون دیگران هم به ما وابستگی داشته باشن نه به خاطر گرو و گرو کشی . به خاطر اینکه منطق جوامع بشری اینه من به نانوا , نانوا به مهندس , مهندس به پزشک و همینطور الا آخر نیازمندیم واسه اینکه قرار نیست من نوعی تمامی حرفه ها و علوم رو بدونم.
    شما گفتی اگه روزی ایران عضو سازمان تجارت جهانی بشه اونوقت چی؟
    خداوکیلی پیش خودت فکر کردی من از این پولا دارم که بابت ویندوز بدم؟ نه! منم مثل شما. ولی باور کن این مشکل ماست که باید سعی کنیم تا اون رو برطرف کنیم نه اینکه بخوایم دیگران رو متهم کنیم.
    گفتی یک مغز اشتباه میکنه ولی میلیونها مغر نه! عزیزم تمام تلاش من این هست که بگم این توهم که میلیونها مغز روی توسعه به فرض هسته پی اچ پی کار میکنن اشتباهه. میلیونهایی وجود نداره.
    نمونش این دو هفته اخیر بلایی که سر php اومد نشون داد چقدر یه محصول استیبل که به قول شما میلیونها چشم دسترسی به سورس اون دارن میتونه ایراد داشته باشه از این بین یک نفر مثل استفان اسر میتونه و دانشش رو داره که این آسیب پذیری ها رو در بیاره.(تورو خدا نگید من دارم از پی اچ پی بد میگم. من عاشقش هستم ولی واقعیات رو نمیشه انکار کرد). حالا اگه یه شرکت بیان 4 نفر مثل این آقا رو جمع کنه نمیتئنیم این استدلال رو داشته باشیم که که این 4 نفر به اندازه 4 میلیون کاربر آگاه , کم اطلاع و اصلا ناآگاه تاثیر گذار هستن؟
    از باگهای پی اچ پی گفتم که اکثرا بافر آر فلاو بود شما هم از بافر آور فلاو حرف زدی منم چون تخصصم امنیت هست اجازه بده در این مورد صحبتی داشته باشیم.
    دلیلی نداره کاربر عادی با مفهوم اون آشنا باشه وقتی هزاران برنامه نویس حرفه ای تو سطح جهان از اون بی اطلاع و یا کم اطلاع هستن. تازه اگه اطلاع هم داشته باشن دلیل نمیشه بتونن برنامه هایی باگ فری تولید کنن. همین باعث شده تو توسعه زبان های برنامه نویسی جدید مثل جاوا و یا C# راهکاری واسه این قبیل مسایل امنیتی تعبیه شده که برنامه نویس بدون دقدقه به کار خودش مشغول باشه حتی اگه اطلاعاتی راجع به بافر آورفلو نداشته باشه (جاوا از مدل امنیتی SandBox و Boundary check واسه پرهیز از اون استفاده میکنه)
    و اصولا مقوله بافر آور فلو به سیستم عامل ربطی نداره و اگه شما خودت کار کرده باشی میتونی منو تایید کنی که اکسپلویت کردن آسیب پذیری های آور فلو به خاطر استفاده از شیرد لایبری ها تو ویندوز به مراتب سخت تر از لینوکس هست.
    راستی همونطور که گفتی برنامه های ویندوز رو میشه تو لینوکس اجرا کرد, برنامه های لینوکس رو هم میشه تو ویندوز اجرا کرد با cygwin و فکر نمیکنم این جور چیزا عاملی واسه برتری یه سیستم عامل تلقی بشه.
    بازم هدف من مقایسه است نه محکوم کردن. چرا که منطقی و عاقلانه نیست جنبش مفید و تاثیر گذاری مثل اپن سورس رو محکوم کرد ولی میشه به کاربر دید واقعی داد با پرهیز از شعارهای عوام فریبانه ای مثل میلیونها و .... میفهمید که چی میگم.
    ممنونم که این بحث رو دنبال میکنید و نظرات خودتون رو میدید. باور کنید هیچی به اندازه این بحث ها نمیتونه مفید باشه هرچند شاید با نظرات همدیگه مخالف باشیم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی