-
فروشگاه
سلام
من میخام یه فروشگاه اینترنتی برای فروش شارژ و در آینده فروش لایسنس آنتی ویروس و در توسعه های بعدی مواردی از این دست رو بفروشم ...
میشه در این مورد راهنماییم کنید . اینکه از چه افزونه هایی باید استفاده کنم و تنظیم اونها چطور هست ؟!*نحوه اتصال به بانک چطور هست ؟*افزونه رایگان که خوش دست باشه و راحت بشه کار کرد سراغ دارید ؟*یا افزونه ارزون قیمت و مطمئن؟شارژهاشو از کجا باید تهیه کنم و به اون افزونه انتصاب بدم (یکی میگفت باید از نمایندگیها شارژ بخرم)(یعنی من باید یه لیست بخرم و هرکس خرید میکنه*، افزونه اون رو از لیست خارج میکنه به صورت خودکار و جلوی فروش شارژ تکرار رو میگیره)؟
خیلی ممنون میشم اگر دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند یا کار کردند یه راهنمایی جامعی بهم بدهند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-03-2013 11:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
افزونه جوم شاپینگ - ویرچو مارت فروشگاه سازهای جوملا هستند که من جوم شاپینگ رو پیشنهاد میدم
به این سایت هم سری بزنید
eshopcms.ir
فروشگاه ساز جوملا
-
-
سلام. ممنون از جوابتون
من جوم شاپینگ رو نصب کردم
یه مشکل و یه سوال داشتم در موردش
1-انگلیسی بود و قیمته مثلا بر حسب یورو میزد!!!
2-نحوه اتصال به بانک رو نمیدونم چطوری هست!
ممنون میشم راهنمایی کنید..اگر آموزش کار باهاش رو کامل کسی میدونه ممنون میشم در اختیار من و بقیه قرار بده
-
-
تنظیماتش اسونه
می تونید جوم شاپینگ فارسی شده رو با جستجو در گوگل پیدا کنید
در قسمت تنظیمات واحد پول واحد جدیدی با این مشخصات ایجاد کنید
index.php?option=com_jshopping&controller=currenci es
من بر اساس زبان انگلیسی توضیح میدم
بر روی گزینه نیو کلیک کنید و یک واحد جدید تومان یا ریال بسازید که تومان بهتره
title : تومان
code : تومان
code (ISO) TOM
Course of exchange: 1.000000
و ذخیره را بزنید
سپس به این مسیر بورید
configuration/ currenciy
index.php?option=com_jshopping&controller=config&t ask=currency
در این مرحله باید اطلاعات وارد شده را مطابق موارد زیر وارد کنید و الا نمایش قیمت ها با اشکال مواجه خواهد شد
Decimals : 0
Decimal symbol : . یک دات خالی بدون فاصله را وارد کنید
Thousands separator : ، در این قسمت حرف کما را به صورت انگلیسی وارد کنید
Format: 00Symb
با انجام این تنظیمات قیمت شما به صورت تومان خواهد شد. دقت کنید در قسمت اول پس از ایجاد واحد جدید تومان اون رو به صورت گزینه اول و پیش فرض قیمت فروشگاه قرار دهید
نحوه اتصال به بانک هم افزونه های رایگان و تجاری هستند
افزونه های رایگان بانک ملت و زرین پال رو می تونید با جستجو پیدا کنید و شیوه نصب اونها هم نیز اسونه
بقیه افزونه ها به صورت تجاری عرضه می شوند
------
اموزش خاصی نداره چون ساده ترین فروشگاه ساز جوملا جوم شاپینگ می باشد که کاربرد زیادی دارد و کار شما را به راحتی رواج می دهد
در صورت مشکل باز هم بیان کنید تا توضیح دهم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)