سلام، من جوملا را آپلود کردم اما نمیدونم چرا از حالت زیپ درنمیاد! کسی هست کمک کنه، لطفا؟

سلام، من جوملا را آپلود کردم اما نمیدونم چرا از حالت زیپ درنمیاد! کسی هست کمک کنه، لطفا؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز توی cpanel هستید ؟ کاری نداره که روی پوشه کلیک راست کنید و گزینه extract رو بزنید موفق باشید
توضیحات گنگ .. کمی دقت فرمایید و موضوع را بازتر مطرح کنید
هاست شما چیست؟
سی پنل
دایرکت ادمین؟
در سی پنل وارد مدیریت فایل بشید و با زدن تیک فایل مربوطه گزینه Unzip را پیدا کنید تا از حالت فشرده خارج سازد
در دایرکت ادمین نیز به همین شیوه وارد مدیریت فایل شوید و با زدن تیک فایل مورد نظر گزینه Unzip را بزنید
کمی دقت در فرایند نتیجه گیری بهتر شما را از هر دردسری می رهاند .. قبل از سوال کردن خودتان این مراحل را طی کنید و بیشتر بگردید
بله داخل سی پنل هستم، کلیک راست کرده ام و گزینه extrect را هم زده ام ، اما از حالت فشرده خارج نمیشه
من قبلا هاست ویندوز داشته ام در انجا گزینه unzip وجود داشت
ممنون دوستان این مشکلم رو یکی از دوستان حل کرد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قسمت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که در قسمت آموزش نصب جوملا بهش اشاره شده کجاست؟ من پیدایش نکردم
سلام
در صورتیکه از نسخه تیم جوملا فارسی استفاده می کنید این صفحه وجود دارد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
در مرحله چهارم نسب پیغام میده:
قادر به اتصال به دیتابیس نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)