سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: نصب فونت

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

نصب فونت

سلام من میخام یه فونت جدید برای ساتم آپلود کنم توی راهنمای جوملا خوندم ولی چزی پیدا نکردم نمونه های سوالات بچه ها رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد
    یه نفر اگه براش امکان داره یه خورده به زبان مبتدی تر برامتوضیح بده چیکا کنم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال
    سلام
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 66 بار در 60 ارسال
    سلام

دوست عزیز من هم در مورد نصب فونت مشکل داشتم. اما با توضیح یکی از دوستان مشکلم حل شد. مواردی را که در پایین عرض می کنم به ترتیب انجام دهید تا هر نوع فونتی را که خواستید در سایت خود استفاده کنید.

1) فونت های مد نظر خود را در یک پوشه به نام fonts ذخیره کنید.(نکته مهم: این فونت هایی را که انتخاب می کنید حتما دارای سه فرمت باشند یا حداقل دارای دو فرمت باشند. (eot و ttf)) شما می توانید در این[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فونت های دارای دو فرمت ذکر شده را دانلود کنید. البته در این آدرس آموزش هم موجود است. اما با این حال این راهنمایی را هم من عرض می کنم شاید به کار شما بیاید.

2) پوشه ای را که ایجاد کردید، در بخش template جوملا و پوشه قالب پیش فرض خود کپی کنید.

3) وارد فایل css قالب خود شوید (آدرس فایل css در css-->tempalte.css<-- در قالب پیش فرض<-- template است)، در اولین خط کد زیر را وارد کنید:

کد:
    @font-face{
    font-family: p30yaranfont;
    src: url("../fonts/BNazanin.ttf")
        ,url("../fonts/BNazanin.eot"); /* IE9 */
    }
    نکته1: در خط دوم کد، جایی که p30yaran نوشته شده، قرار دادی است و شما می توانید آن را به هر نام لاتینی که دوست دارید تغییر دهید.(اما من به این دلیل که برای قالب خودم از p30yaran کمک گرفتم این نام را در قالب تغییر ندادم)
    نکته2: در این کد فونت Nazanin انتخاب شده است، اما شما هر نوع فونت دلخواهی که در پوشه fonts ذخیره کرده اید(مرحله1) را می توانید با تغییر در خط سوم وچهارم کد، در سایت خود درج کنید. (به جای BNazanin.ttf و BNazanin.eot نام فونت دلخواه خود را درج کنید)

4) حال باید این فونت را در مکان های دلخواه سایتتان فراخوانی کنید. این کار را به صورت زیر انجام دهید:
    الف- با استفاده از بروزر فایرفوکس و یا گوگل کروم می توانید مکان فونتی را که قصد تغییر آن را دارید در فایل css بیابید.
    ب- بعد از یافتن فونت مد نظر خود (که با کد font-family مشخص شده است) می توانید نام p30yaran را در جلوی کد font-family قرار دهید. (همانطور که در نکته1 گفته شد می توانید در کد معرفی شده در مرحله سه p30yaran را تغییر دهید. اما توجه داشته باشید که اگر در کد مرحله سه p30yaran را تغییر ندادید در جلوی کد font-family نیز باید p30yaran را درج کنید، و اگر آن را تغییر دادید، در جلوی کد font-family نیز باید همان عبارت تغییر داده شده را قرار دهید).
    ویرایش توسط خوانساری : 12-27-2012 در ساعت 10:23 PM

5. 2 کاربر زیر از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سلام من همه مراحلو که گفتی رفتم اما تو مرحله 4 گیر کردم
    1. منظورت از مکان دلخواهی که میگی کجاست ؟
    2. تو فایل ccs من کجا باید تغغیر بدم تا تو سایت تغییر کنه ؟ مگه بغد از نصب فونت ،تو قسمت درج مطلب جدید نمیشه مث وبلاگ همزمان با درج مطلب فونت رو تغییر داد ؟

3. من تو این قسمت از فایل ccs کدها رو گذاشتم درسته ؟
    html,body,div,span,applet,object,iframe,h1,h2,h3,h 4,h5,h6,blockquote,pre,a,abbr,acronym,address,big, cite,code,del,dfn,font,img,ins,kbd,q,s,samp,small, strike,sub,sup,tt,var,center,dl,dt,dd,ul,li,fields et,form,label,legend,table,caption,tfoot,thead{bac kground: transparent;border: 0;font-style: inherit;font-weight: inherit;margin: 0;padding: 0;outline: 0;vertical-align: baseline;}
    tr,th,td {background: transparent;border: 1px solid #e1e1e1;font-style: inherit;font-weight: inherit;margin: 0;padding-left: 7px;outline: 0;vertical-align: baseline;}
    table {border-collapse: collapse;border-spacing: 0; width: 100%; border: 1px solid #e1e1e1;}
    html {overflow-y: scroll;}

/* Main Layout */

@font-face{
    font-family: p30yaranfont;

src: url("../fonts/BNazanin.ttf")
    ,url("../fonts/arial_black.ttf")
    ,url("../fonts/BKaj.ttf")
    ,url("../fonts/BKoodakBold.ttf")
    ,url("../fonts/BTitrBold.ttf")
    ,url("../fonts/BZar.ttf"); /* IE9 */
    }

html {height: 100%;}

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

دوست عزیز اقای خوانساری توضیح کامل رو دادند

شما باید تک تک فونت ها رو معرفی کنید نه زیر هم و یه جا !!! مطابق اموزش پیش برید !

در پناه ایزد

نقل قول نوشته اصلی توسط خوانساری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

4) حال باید این فونت را در مکان های دلخواه سایتتان فراخوانی کنید. این کار را به صورت زیر انجام دهید:
    الف- با استفاده از بروزر فایرفوکس و یا گوگل کروم می توانید مکان فونتی را که قصد تغییر آن را دارید در فایل css بیابید.
    ب- بعد از یافتن فونت مد نظر خود (که با کد font-family مشخص شده است) می توانید نام p30yaran را در جلوی کد font-family قرار دهید. (همانطور که در نکته1 گفته شد می توانید در کد معرفی شده در مرحله سه p30yaran را تغییر دهید. اما توجه داشته باشید که اگر در کد مرحله سه p30yaran را تغییر ندادید در جلوی کد font-family نیز باید p30yaran را درج کنید، و اگر آن را تغییر دادید، در جلوی کد font-family نیز باید همان عبارت تغییر داده شده را قرار دهید).
    داداش من تو این قسمت مشکل دارم حقیقتا منظورتو نگرفتم میشه واضح تر بگی ؟

این ادرس سایت منه

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال

درود

شما باید یکی یکی پیش برید تا بتونید درست کنید .

دوتا چیز یادتون رفته

باید بین BNazanin حرف B و Nazanin فاصله باشه

باید ttf و هم eot فونت رو در پوشه fonts آپلود کنی .

یه مثال هم برات با حوصله میزنم : این ها رو اپلود کن BNazanin.ttf , BNazanin.eot

بعد در tempalte.css قالبی که الان ازش استفاده میکنید در خط اول بنویس

@font-face{ font-family: p30yaranfont; src: url("../fonts/BNazanin.ttf") ,url("../fonts/BNazanin.eot"); /* IE9 */ }
    بعد هر جای که در سی اس اس font-family نوشته مثل میخوای h3 رو با فونت نازنین نمایش بدی باید به h3 که تعریف شده بری و به این تغییر بدی

font-family: "B SinaBold" , p30yaranfont , Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif;
    __________________________________________________ _______________

ویرایش توسط mehdininja : 01-01-2013 در ساعت 12:57 PM

10. کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    دستورات فونت فیس رو که زدید رو حذف کنید و در فایل اصلی templae.css بالای همه کدها قرار دهید
    یعنی اولین خطی که کدها شروع میشه رو کد فونتها رو وارد کنید تا تمامی محتوای قالب رو پشتیبانی کنه

12. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

با تشکر از همه دوستان بابت لطفشون
    ببینید اینی که نوشتم درسته

html,body,div,span,applet,object,iframe,h1,h2,h3,h 4,h5,h6,blockquote,pre,a,abbr,acronym,address,big, cite,code,del,dfn,font,img,ins,kbd,q,s,samp,small, strike,sub,sup,tt,var,center,dl,dt,dd,ul,li,fields et,form,label,legend,table,caption,tfoot,thead{bac kground: transparent;border: 0;font-style: inherit;font-weight: inherit;margin: 0;padding: 0;outline: 0;vertical-align: baseline;}
    tr,th,td {background: transparent;border: 1px solid #e1e1e1;font-style: inherit;font-weight: inherit;margin: 0;padding-left: 7px;outline: 0;vertical-align: baseline;}
    table {border-collapse: collapse;border-spacing: 0; width: 100%; border: 1px solid #e1e1e1;}
    html {overflow-y: scroll;}

/* Main Layout */

@font-face{ font-family: p30yaranfont; src: url("../fonts/BNazanin.ttf") ,url("../fonts/BNazanin.eot"); /* IE9 */ }

html {height: 100%;}
    body { font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; font-size:13px; line-height: 1.3; color: #555; }

اگه درسته تغییری توی سایتم بوجود نیامد (یعنی کارم اشتباهه؟)

این ادرس سایتمه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ویرایش توسط omidan321 : 01-02-2013 در ساعت 04:23 PM

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال
    نخیر درست نیست

اینجوری بنویس

font-family: "B Nazanin", Arial, sans-serif; font-size:13px;

در ثانی تنها مشکل شما اینکه اموزش رو قدم به قدم انجام ندادید .

با احترام
    ________

15. کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)