سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: دوستان می خوام از تمام قسمت های ساینم استفاده کنم

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

دوستان می خوام از تمام قسمت های ساینم استفاده کنم

من می خوام از تمام قسمت های سایتم استفاده کنم باری مثال می خوام زیر اخبار روز موبایل مطالب بزارم ولی نمی شه.می شه منو راهنمایی کنید.ممنون راستی اینم آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

mohammad2232
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط win4win63 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    من می خوام از تمام قسمت های سایتم استفاده کنم باری مثال می خوام زیر اخبار روز موبایل مطالب بزارم ولی نمی شه.می شه منو راهنمایی کنید.ممنون راستی اینم آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    دوست عزیز کافیه که برید به قسمت ماژول ها و جدید رو کلیک کنید و ماژول html سفارشی رو انتخاب کنید بعد توش مطلب مورد نظرتون رو بنویسید و توی موقعیتی که دوست دارید منتشر کنید موفق باشید

4. کاربر مقابل از mohammad2232 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    دوست عزیز کافیه که برید به قسمت ماژول ها و جدید رو کلیک کنید و ماژول html سفارشی رو انتخاب کنید بعد توش مطلب مورد نظرتون رو بنویسید و توی موقعیتی که دوست دارید منتشر کنید موفق باشید
    ولی هر کاری که می کنم این قسمت رو نمی تونم بیارم اصلاً نمی دونم کدوم قسمت؟از کجا می تونم ببینم کدوم قسمت می شه؟

تشکر شده 376 بار در 320 ارسال
    سلام دوست عزيز

ابتدا به قسمت: مديريت قالب>انتخابها>پيش نمايش موقعيت ماژولها رو در حالت فعال قرار داده و با با اضافه كردن عبارت زير به ادامه آدرس سايتتون پي به موقعيت ها در قالبتون برده و سپس طبق راهنمائي دوستمون در بالا ميتونيد اقدام فرمائيد:
    کد:
    /?tp=1
    موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام دوست عزيز

ابتدا به قسمت: مديريت قالب>انتخابها>پيش نمايش موقعيت ماژولها رو در حالت فعال قرار داده و با با اضافه كردن عبارت زير به ادامه آدرس سايتتون پي به موقعيت ها در قالبتون برده و سپس طبق راهنمائي دوستمون در بالا ميتونيد اقدام فرمائيد:
    کد:
    /?tp=1
    موفق باشيد
    من زدم ولی هیچی نیومد.

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    سلام

به افزونه ها > مدیریت قالب ها > انتخاب ها > برید و پیش نمایش موقعیت ماژول ها را فعال کنید.

موفق باشید

mohammad2232
    Guest
    دوست عزیز میتونید کامپوننت پاور ادمین هم نصب کنید که به صورت خیلی جالب و کاربردی موقعیت ها رو براتون نشون میده توی همون قسمت مدیریت (البته این یکی از خاصیت های پاور ادمین هست) موفق باشید

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست عزیز میتونید کامپوننت پاور ادمین هم نصب کنید که به صورت خیلی جالب و کاربردی موقعیت ها رو براتون نشون میده توی همون قسمت مدیریت (البته این یکی از خاصیت های پاور ادمین هست) موفق باشید
    سلام

سعی کنید تا حد امکان از پیش فرض های خود جوملا استفاده کنید مگر اینکه کاربرد خاصی مد نظرتون باشه.

موفق باشید

mohammad2232
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

سعی کنید تا حد امکان از پیش فرض های خود جوملا استفاده کنید مگر اینکه کاربرد خاصی مد نظرتون باشه.

موفق باشید
    ممنونم از راهنماییتون ولی پاور ادمین برای مدیریت راحت تر خیلی مناسبه(اگر دقت کنید وقتی مثلا روی یک مطلب میرید تا اونو نبندید منو ی بالا فعال نمیشه که توی پاور ادمین اینطوری نیست) و یک قسمت سرچ هم داره که خوبه