با انتخاب زبان فارسی و کلیک روی ادامه به مرحله بعد نمیرود

با انتخاب زبان فارسی و کلیک روی ادامه به مرحله بعد نمیرود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جوملا را از جوملا جهانی دانلود کنید و سپس زبان فارسی ارائه شده رو جدا نصب کنبد . (احتمالا فایل زبانتون مشکل داره)
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید
در لوکال نصب میکنید و یا بصورت آنلاین
یا حق.
سلام اقایون من جوملا به لوکال نصب میکونم ولی نمیدونم در اینجا مشکیل چیست دیتابس هم درست کردم ودر مرحله 4 به بعد نمیرود عکس شون برای تان میزارم جواب بدهید ممنون از نرم افزار EasyPHP استفاده میکونم
![]()
سلام بر شما
بصورت آنلاین نصب میکنم- فایل ها و پوشه ها هم در شاخه اصلی هاست قرار دارند
باسلام
منظور تون نه گریفتم ؟
من میخواهم جوملابه لوکال نصب کونم اگر کسی رهنمایم کند ازش ممون میشم ؟
-------------------------------------------------نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام بر شما
بصورت آنلاین نصب میکنم- فایل ها و پوشه ها هم در شاخه اصلی هاست قرار دارند
دوست عزیز سلام
لطفا مقاله زیر را مطالعه نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
سلام.من یه مشکلی دارم هر کاری میکنم صفحه ی اماده ی نصب که عکس امیر کبیر داره رو پیدا نمیکنم!!!آدرسی داره؟؟ ممنون میشم جواب بدین!!!
سلام دوست گرامی ، طبق آموزش پیش برید .نوشته اصلی توسط Mehran Ghorbanpour [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)