-
مشکل در ایجاد منوی «تماس با ما»
درود بر همگی
من در جوملا 2.5 یک منو ساختم تحت عنوان «تماس باما» و نوعش رو هم روی گزینه «تماس» قرار دادم و همینطور در گزینه های «انتخاب تماس» به تماسی که قبلش در کامپوننت تماس (که مخصوص خود جوملا است) ساخته بودم ارتباط دادم.
الان وقتی روی منوی «تماس با ما» کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش لینکی تحت عنوان «فرم تماس» نوشته شده و وقتی روی اون کلیک میکنم فرم تماس که متشکل از فیلدهای «نام» و «ایمیل» و ... هست نمایش داده میشه.
الان سوال من اینجاست که چه طوری میشه منوی «تماس با ما» رو جوری درست که که نیازی به کلیک بر روی لینک «فرم تماس» نباشه و مستقیما با کلیک بر روی منوی «تماس با ما» صفحه همراه با فیلدهای لازمه (مثل «نام» و «ایمیل» و «عنوان» و ...) باز بشه؟
ممنون از راهنماییتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-06-2013 04:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
farshid-foss
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود بر همگی
من در جوملا 2.5 یک منو ساختم تحت عنوان «تماس باما» و نوعش رو هم روی گزینه «تماس» قرار دادم و همینطور در گزینه های «انتخاب تماس» به تماسی که قبلش در کامپوننت تماس (که مخصوص خود جوملا است) ساخته بودم ارتباط دادم.
الان وقتی روی منوی «تماس با ما» کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش لینکی تحت عنوان «فرم تماس» نوشته شده و وقتی روی اون کلیک میکنم فرم تماس که متشکل از فیلدهای «نام» و «ایمیل» و ... هست نمایش داده میشه.
الان سوال من اینجاست که چه طوری میشه منوی «تماس با ما» رو جوری درست که که نیازی به کلیک بر روی لینک «فرم تماس» نباشه و مستقیما با کلیک بر روی منوی «تماس با ما» صفحه همراه با فیلدهای لازمه (مثل «نام» و «ایمیل» و «عنوان» و ...) باز بشه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزيز
اگه نميخاين قسمت تماس با ما سايتتون شامل بخشهاي مختلف باشه، ميتونيد از همون جائيكه كه ميگيد وقتي لينك ميكنم اونوقت صفحه تماس با ما باز ميشه لينكشو استخراج و اينبار منو تونو از نوع لينك به آدرس اتخاب كرده و آدرسي كه بدين شكل بدست آورديد رو درونش قرار بديد. بعد از اين اگه روي منوي تماس با ما لينك كنيد ديگه مستقيما" خود فرم تماس با ما رو خواهيد ديد! البيته راه ديگه اي هم بود كه بريد از اول اطلاعات تماس با ما تونو تصحيح كنيد! ولي من ديدم تا اينجاش پيش رفتيد ، اين روش رو پيشنهاد كردم.
اگه توضيحاتم نا مفهوم بود اينبار آدرس سايتو قرار بدين تا بهتر راهنمائيتون كنم.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
در کامپوننت تماس با ما وقتی فرم تماس با ما رو می سازید نوع نمایش فیلد ها رو انتخاب کنید و هر گزینه ای رو که دلتون میخواد رو حالت نمایش یا مخفی بهش بدید
به همین سادگی
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
farshid-foss
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود بر همگی
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز پیشنهاد من استفاده از کامپوننت fox contact هست موفق باشید
-
کاربر مقابل از mohammad2232 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)