با سلام من یه قالب رو دریافت کردم و از روش نصب اسان شروع به نصب ان کردم و در مرحله تنضیمات اصلی وقتی کلید ادامه رو میزن اون دایره فقط شروع به تابیدن میکنه و هیچ کار خاصی انچام نمیشه لطفا راهنمایی کنید

با سلام من یه قالب رو دریافت کردم و از روش نصب اسان شروع به نصب ان کردم و در مرحله تنضیمات اصلی وقتی کلید ادامه رو میزن اون دایره فقط شروع به تابیدن میکنه و هیچ کار خاصی انچام نمیشه لطفا راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز منظورتون از نصب آسان اینه که دارین بسته نصبی نصب میکنید؟ بعضی موقع ها به علت بالا بودن حجم دیتابیس نصب بسته نصبی چند دقیقه به طول می انجامد موفق باشیدنوشته اصلی توسط ansardaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان حدود 15 دقیقه هست که همینطوریه
من گزینه نصب اطلاعات نمونه رو که میزنم دیگه (نصب با موفقیت انجام شد) نشون داده نمیشه بعد از اون ادامه رو میزنم که همینطوری دایره میچرخه و اتفاقی نمیفته
کلیه فایل های اکستراکت شده را حذف کنید
یک دیتا بیس جدید با نام دیگر بسازید
فایل فشرده شده را از حالت زیپ خارج کنید
و دوباره اقدام به نصب نمایید
در قسمت FTP Layer اموزشهای مربوطه را پیگیری نمایید و تنظیمات ان را انجام دهید
سپس نصب اطلاعات نمونه را هم بزنید و مرحله بعد را نیز به اسانی پشت سر بگذارید
من خودم همچین مشکلی داشتم که به این شیوه حل شد. البته بسته به نوع پکیج شدن بسته نصبی نیز دارد
ممنون ولی اگر میشه دقیقتر بگید چیا رو حذف کنم
منظورشون اینه که کلیه فایل هایی رو که توی هاستتون ریختین رو به همراه دیتابیس حذف کنید و دوباره از نو دیتابیس بسازین و فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنید موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)