دوست عزیز الآن سایتتون حاضره ببینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم یاهو آی دی منه لطفا اد کنید مشخصات رو براتون بفرستم migmigb

دوست عزیز الآن سایتتون حاضره ببینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم یاهو آی دی منه لطفا اد کنید مشخصات رو براتون بفرستم migmigb
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منم همين مشکل رو دارم...
راستش هر چى مطلب تو نت بود خوندم ...ولى نتيجه نداشت
چند تا سوال از دوستان داشتم...
تو قسمت اموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ىک مرحله اى ميگه :
ايجاد پايگاه داده
برای ایجاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در کامپیوتر شخصی بر روی آیکون wampserver در کنار ساعت کلیک نموده و گزینه phpMyAdmin کلیک نمایید تا یک صفحه در مرورگر شما نمایش داده شود. در قسمت DataBase نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را وارد نموده و بر روی دکمه Create کلیک نمایید:
وقتى کليک ميکنم ارور ميده
Forbidden
You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server.
يه سوال ديگه اينکه منم قبلا يک بار wamp رو نصب و رمو کردم.....امکان داره مشکلى برام پيش بياره؟
با تشکر
کسى نمي خواد کمکى بکنه ؟نوشته اصلی توسط mardani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL.
سلام ، سوال جدید در تاپیک جدید .نوشته اصلی توسط mardani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پرمیشن پوشه ها 755 و پرمیشن فایل ها 644 قرار بدهید .
localhost/phpmyadminنوشته اصلی توسط mardani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دیتابیس رو حذف کنید و یک دیتابیس جدید ایجاد نمایید . پسورد نزار .
برنامه نصب در اخر مرحله حذف نمی شه باید چه کار کنم
دمت گرم
واقعا دستت درد نکنه
الان مسنجر نصب ندارم.ان شاالله در اولین فرصت
یا علی
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
مرصاد جان ممنوندرست شد .ولی شما هم یک جورایی ایرانی سلام و خدا حافظی کردید.شما هم در پناه خدا
سلام من تازه یه دامنه گرفتم تو یه یو گیگ یه هاست گرفتم وارد پنل هاست که میشم یه دیتا بیس هم ساختم دیگه بعدش نمیتونم اگه یکی پیدا میشه کمکم کنه ممنون میشم کس نسیت جواب بده
علاقه مندی ها (Bookmarks)