-
دیتابیس و مشکلات عجیب آن
با سلام
می دونم در این مورد بحث زیاد شده اما چیزی که من نمی تونم طی تجریه چندی ساله طراحی وب متوجه اون بشم دیتا بیس جوملاست
به هر شکلی که بگید من دیتابیس سایت فعال رو اکسپورت کردم و همه نمونه خواستم در یک دیتابیس جدید ایمپورت کنم
اما با هر روش یک پیام خطای جداگانه دریافت کرده ام
لینک های آموزشی رو هم دیدم و تک به تک اون کارها رو هم انجان میدم اما 2 ماهه که موفق به این عمل نشدم
دوستان اگر بلدید یک آموزش جامع بذارید یا اینکه کسی هست اطلاعات رو بدم برام ایمپورت کنه
چون خیلی ضروریه
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-06-2013 11:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
لطفا خطایی که به شما میدهد را اینجا بگذارید
یا حق.
-
-
خطاها یکی دو تا نیست دوست عزیز
اما در بیشتر اوقات خطای ایجاد جدول را می دهد
بک اپ که در اختیاز دارم را می خوام در یک دیتا بیس خالی ایمپورت کنم و به این صورت هم خطای ایجاد جدول رو بهم میده
creating table
من فکر کنم در موقع بک اپ گرفتن و یا ایمپورت کردن یک جای کار می لنگه و یکی از تیک ها رو باید برداشت یا زد که من همه اونها رو در هر مرحله امتحان کرده ام و جواب نداده است
-
-
من می خوام مقالات منتشر شده در کامپوننت Content و جوم شاپ رو وارد کنم
اول از مقالات اگسپورت گرفتم و وقتی می خوام وارد کنم با این پیام خطا مثل همیشه مواجه میشم
SQL query:
-- -- Database: `achomi_news` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `m63lg_categories` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `m63lg_categories` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `asset_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'FK to the #__assets table.', `parent_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `lft` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `rgt` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `level` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `path` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `extension` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '', `title` varchar(255) NOT NULL, `alias` varchar(255) binary NOT NULL DEFAULT '', `note` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `description` mediumtext, `published` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `access` int(10) unsigned DEFAULT NULL, `params` text, `metadesc` varc[...]
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=145' at line 46
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من می خوام مقالات منتشر شده در کامپوننت Content و جوم شاپ رو وارد کنم
اول از مقالات اگسپورت گرفتم و وقتی می خوام وارد کنم با این پیام خطا مثل همیشه مواجه میشم
SQL query:
-- -- Database: `achomi_news` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `m63lg_categories` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `m63lg_categories` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `asset_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'FK to the #__assets table.', `parent_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `lft` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `rgt` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `level` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `path` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `extension` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '', `title` varchar(255) NOT NULL, `alias` varchar(255) binary NOT NULL DEFAULT '', `note` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `description` mediumtext, `published` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `access` int(10) unsigned DEFAULT NULL, `params` text, `metadesc` varc[...]
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=145' at line 46
سلام،
مشکل اینجاست که باید این رو:
به این:
تغییر بدی.
یا علی
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ من ماهی 1-2 بار سر و کارم با این موضوعه اما متاسفانه یک سایت با 500 مقاله و 300 محصول در کامپوننت جوم شاپ رو هی باید به صورت دستی وارد کنم
یکی بگه ایراد کار کجاست
-
-
سلام،
باید تک به تک خطاهایی رو که میده به صورت کامل عنوان کنید تا بتونیم در صورت اطلاع، راهنماییتون کنیم.
-
-
موضوع بالا رو بی خیال شدم چون نه کسی کمکی کرد و نه رها های مختلفی رو که امتحان کردم جواب داد
اما خواهشی از اساتید
من می خوام از کامپوننت جوم شاپ بک اپ بگیرم و در نسخه جدید سایت استفاده کنم
کلیه جدول های مروبطه رو از بانک اطلاعاتی کپی و مطابق تنظیمات اموزش داده شده ذخیره و اکسپورت کردم
جدول پیشفرض سایت جدید perfix مشابه ساختم
کامپوننت رو نصب کردم و اقدام به وارد کردم بانک اطلاعاتی میکنم اما باز هم خطای ایجاد جدول رو میده
کسی هست بتونه این کار رو برام انجام بده/
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)