سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: دیتابیس و مشکلات عجیب آن

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال

دیتابیس و مشکلات عجیب آن

با سلام
    می دونم در این مورد بحث زیاد شده اما چیزی که من نمی تونم طی تجریه چندی ساله طراحی وب متوجه اون بشم دیتا بیس جوملاست
    به هر شکلی که بگید من دیتابیس سایت فعال رو اکسپورت کردم و همه نمونه خواستم در یک دیتابیس جدید ایمپورت کنم
    اما با هر روش یک پیام خطای جداگانه دریافت کرده ام
    لینک های آموزشی رو هم دیدم و تک به تک اون کارها رو هم انجان میدم اما 2 ماهه که موفق به این عمل نشدم
    دوستان اگر بلدید یک آموزش جامع بذارید یا اینکه کسی هست اطلاعات رو بدم برام ایمپورت کنه
    چون خیلی ضروریه
    با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال
    دوست عزیز سلام

لطفا خطایی که به شما میدهد را اینجا بگذارید

یا حق.

Team
    خطاها یکی دو تا نیست دوست عزیز
    اما در بیشتر اوقات خطای ایجاد جدول را می دهد
    بک اپ که در اختیاز دارم را می خوام در یک دیتا بیس خالی ایمپورت کنم و به این صورت هم خطای ایجاد جدول رو بهم میده
    creating table
    من فکر کنم در موقع بک اپ گرفتن و یا ایمپورت کردن یک جای کار می لنگه و یکی از تیک ها رو باید برداشت یا زد که من همه اونها رو در هر مرحله امتحان کرده ام و جواب نداده است

Team
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ من ماهی 1-2 بار سر و کارم با این موضوعه اما متاسفانه یک سایت با 500 مقاله و 300 محصول در کامپوننت جوم شاپ رو هی باید به صورت دستی وارد کنم
    یکی بگه ایراد کار کجاست

تشکر شده 369 بار در 258 ارسال
    سلام،

باید تک به تک خطاهایی رو که میده به صورت کامل عنوان کنید تا بتونیم در صورت اطلاع، راهنماییتون کنیم.

Team
    من می خوام مقالات منتشر شده در کامپوننت Content و جوم شاپ رو وارد کنم
    اول از مقالات اگسپورت گرفتم و وقتی می خوام وارد کنم با این پیام خطا مثل همیشه مواجه میشم
    SQL query:
    -- -- Database: `achomi_news` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `m63lg_categories` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `m63lg_categories` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `asset_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'FK to the #__assets table.', `parent_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `lft` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `rgt` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `level` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `path` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `extension` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '', `title` varchar(255) NOT NULL, `alias` varchar(255) binary NOT NULL DEFAULT '', `note` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `description` mediumtext, `published` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `access` int(10) unsigned DEFAULT NULL, `params` text, `metadesc` varc[...]
    MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=145' at line 46

Team
    موضوع بالا رو بی خیال شدم چون نه کسی کمکی کرد و نه رها های مختلفی رو که امتحان کردم جواب داد
    اما خواهشی از اساتید
    من می خوام از کامپوننت جوم شاپ بک اپ بگیرم و در نسخه جدید سایت استفاده کنم
    کلیه جدول های مروبطه رو از بانک اطلاعاتی کپی و مطابق تنظیمات اموزش داده شده ذخیره و اکسپورت کردم
    جدول پیشفرض سایت جدید perfix مشابه ساختم
    کامپوننت رو نصب کردم و اقدام به وارد کردم بانک اطلاعاتی میکنم اما باز هم خطای ایجاد جدول رو میده
    کسی هست بتونه این کار رو برام انجام بده/
    ممنون

تشکر شده 369 بار در 258 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    من می خوام مقالات منتشر شده در کامپوننت Content و جوم شاپ رو وارد کنم
    اول از مقالات اگسپورت گرفتم و وقتی می خوام وارد کنم با این پیام خطا مثل همیشه مواجه میشم
    SQL query:
    -- -- Database: `achomi_news` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `m63lg_categories` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `m63lg_categories` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `asset_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'FK to the #__assets table.', `parent_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `lft` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `rgt` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `level` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `path` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `extension` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '', `title` varchar(255) NOT NULL, `alias` varchar(255) binary NOT NULL DEFAULT '', `note` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `description` mediumtext, `published` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `access` int(10) unsigned DEFAULT NULL, `params` text, `metadesc` varc[...]
    MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=145' at line 46
    سلام،

مشکل اینجاست که باید این رو:
    کد:
    TYPE=MyISAM
    به این:
    کد:
    ENGINE=MyISAM
    تغییر بدی.

یا علی

10. کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: